Vierailija

Lapset saivat isovanhemmilta joululahjaksi pankista saatuja ilmaistavaroita. Onko muilla vastaavaa? Käärisitkö itse sellaiset pakettiin ja antaisit lahjaksi?

Kommentit (13)

entinen supermarketin kauppiasrouva antoi kummitytölleen aina lahjaksi jotain kräsää jota sai joltain Lumene tai Loreal -edustajalta. Akalla olisi ollut rahaa ostaa vaikka auto! Rikkaat on aina pihejä, köyhät antaa vähästään. Huomasin jo silloin kun SPR-nälkäpäiväkeräys oli ja rikkaat turkkirouvat kävelivät ohi ja duunariukot antoi setelirahaa lippaaseen.

Onpa tuo tuttu ilmiö anopin kanssa ;-)Poikani vielä sanoi ihanasti, että olipa kiva, kun hommasit hälle jotain... Johon anoppi joutui toteamaan, että oli kyllä saanut pankista.

pankin ilmaistavaroita. tiedä sitten kyllä miten ne ovat "Ilmaisia"; jos kerran saa kaksi Marimekon pyyhettä lahjaksi, että ottaa 40 000 euron lainan laajennusosaa varten... Me ollaan vitsailtu, että ovat kalleimmat pyyhkeet mitä tässä talossa on nähty ;)

Tyyliin Nordean mainoskuulakärkikynä ja seinäkalenteri 3-vuotiaalle ei EHKÄ olisi ihan ok. ;o) Mutta jos on vaikka pehmoinen nallekarhu, niin mikäs siinä...

me ei saatu pankista mitään lahjaa, vaikka otettiin lainaa aika monta kertaa esim toi 40 tonnia ;) PItäisiköhän kilpailuttaa pankit sen perusteella, mitä lahjoja saa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat