Finlaysonin lasten pussilakanasetti HIP HOP design Jaana Reinikainen

Vierailija

Pussilakanan kuosi on valkoisella pohjalla pitkäkasvoisia nallenkuvia ja neliön sisällä sydämiä. Nallenkuvien väritys hieman haalea pastellisävy. Mallin nimi paketissa olevassa tarrassa HUPSIS. Tietääkö kukaan, minkä vuoden mallistoa tämä pussilakanasetti on tai voisi olla? Ainakaan tämän vuoden mallistoa se ei ole.Isältä ensijoululahjaksi ihanalle kauan toivotulle pojalleen hänen uuden naisensa lasten jämiä eli hutasten paketoitu RAPAINEN muoviauto ja tämä vanha pussilakanasetti jostain kaapin pohjalta. Kertoo valitettavasti muutenkin vaikeasta asenteesta hyvin paljon. Kiitos tiedosta!

Kommentit (9)

Oranssia ei ole ainakaan hallitsevana värinä vaan pitkäkasvoiset nallejen shortsiasusteet ovat lähinnä vaaleansini - vaalenavihreän värisiä, jotakin vaaleanpunaakin näkyy ja pohja siis yksivärinen valkoinen, ei raitoja eikä nalleja yhdistäviä viivoja.

Nuo nallet shortseissaan ja kankaan alareunassa. Hämärä on muisti. En kokonaan ole nähnyt levitettynä sitä ollenkaan. Mutta varmuuden saat jos jaksat soittaa finlaysonin maahan tuontiin. Ja kysyt vain koska on hupsis tullut tuotantoon. Ja milloin se on lopetettu. Siitä saat varmuuden.

ymmärrän tunteesi. Tuntuu varmaan tosi pahalta. Varsinkin kun ajattelee tulevaisuutta ja sitä aikaa kun lapsi alkaa ymmärtämään enemmän. Toivon, että miehesi heräisi ja alkaisi arvostamaan omaa lastaan enemmän. Aika (jota sinäkin toivoit) on asia joka ei maksa mitään mutta on kultaakin arvokkaampaa lapselle ja hänen kehitykselleen. Mutta siltä varalta jos isä ei muutu niin yritä rakentaa lapselle arvoikkaita muita mies-suhteita vaikka omista sisaruksista, isoisästä tms. Kyllä hänestä kasvaa ihan tasapainoinen nuorimies kun pidät oman pääsi pystysssä ja käyttäydyt itse asiallisesti.

Sekä rapainen auto että pussilakanasetti olivat peräisin isän uuden naisen kaapeista, mistä isä mainitsi jo kuukausia sitten. Isä osti uuden naisen kahdelle pojalle uudet kassalippaat 18,50€/kpl ja siis omalle pojalleen antoi vanhat ylimääräiset. Olin ehdottanut isälle lelujen sijaan kiireetöntä aikaa aattona ja tulevina tapaamisina sekä jos mahd. jonkinarvoista lahjakorttia esim. Prismaan tai Citymarkettiin tulevia vaatehankintoja varten. Pussilakanasetti - johon meillä ei ollut tarvetta - oli ainoa, jossa oli pakettikortti ja siinä luki ainoastaan pojan nimi. Jopa pakettikortti oli uuden naisen kämpästä, koska oli partiolaisten kortti. Isä ei siis uhrannut senttiäkään oman poikansa lahjaan. Niin ikään hän ei antanut mitään omalle kummipojalleen. Aattopäivän pikatapaamisessa isä oli kireä ja lähti ovet paukkuen paikalta. Sitä ennen hän oli ottanut pojasta, jolla ,käsissään rapainen auto, esittelykuvan uudella 730,- arvoisella kamerakännykällään. IRVOKASTA, EIKÖ?!

Ilman tukiverkostoa, kaikkia isovanhempia sekä kummitätejä ja ystäviä olisi elämä ollut kaikessa varmasti toisentuntuista. Ja onneksi kaikista tärkeimpänä, poikani on aivan ihana, terve ja aurinkoinen lapsi, joka on kaikenaikaa ollut keitaana isänsä ratkaisujen ikävissä seuraamuksissa.

Tässä uuden naisen kaapin pohjalta löytyneiden viisi vuotta vanhan pussilakanasetin ja rapaisen auton lahjoittamisessa on vielä sekin, että ensimmäisenä jouluna isä ei muistanut poikaansa lainkaan. Kävi vain tuomassa omien vanhempiensa lahjat ja häipyi, kun olin erehtynyt tekstaamaan että olemme muuten paikalla, mutta seuraavat 20 minuuttia käymme saunassa (kerrostalo). Isä ei siis halunnut edes vilaustakaan nähdä ihanasta pojastaan, vaan lähti Keravalle ryyppäämään. Tämänvuotinen joulutervehdys äikäisine tapaamistunnelminensa oli viimevuotista pahempi ja totesin, että mieluummin ei joulutervehdystä ollenkaan kuin hampaat irvessä uuden naisensa jämiä tuoden. Mies muuttui lapsen syntymän myötä niin, etten enää häntä tunne. Ehdimme olla ennen lapsen syntymää yhdessä 9,5 vuotta! Ja hänen aggressiivisuuttaan lähdin vauvan kanssa pakoon, kun vauva oli vasta 4 kk! Myönteisellä joulutervehdyksellä olisi voinut edes hieman paikata lähimenneisyyden piittaamattomuutta, aggressiivisen, nöyryyttävän ja irvokkaan sijasta.

Rapaista muoviautoa en ymmärrä, mutta miksei vauvalle voisi antaa käyttämätöntä pussilakanasettiä vaikka se olisi vähän vanhaakin mallia? Ei vauva tiedä, että Jaana Reinikainen suunnitteli tämän jo vuonna 2002, eikä se häntä haittaisi vaikka tietäisikin vaan hyvin nukkuu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat