Hihii, pelasin pleikkaria ensimmäistä krt elämässäni! Kivaa oli!

Vierailija

Ensin tuntui aika hankalalta niiden vipstaakkien kanssa räpläily, mutta kyllähän se sitten rupesi sujumaan. Istuimmekin sitten 7-vuotiaan poikamme kanssa aivan innoissamme pelaamassa Wall-e -peliä (ensimmäisen jakson läpi).Poika ehti jo vähän hermostua tuossa ajassa ja oli aika ylikierroksilla, mutta ehkä se meno vähän rauhoittuu, kun pelaaminen tulee tutummaksi. Tietokonepelejä on kyllä pelannut aiemmin...Meillä on vain yksi peliohjain nyt, voiko tuota Wall-e:tä esim. pelata kahdella ohjaimella, jos sellaisen hankkisimme? Miten peli tuolloin käytännössä toimii? Meneekö sähläämiseksi?Kiitos vinkeistä!

Kommentit (2)

Ja sekin vaihtelee että miten kahden pelaajan peleissä toimitaan ;). Ota esille pelin valikko; onko siinä "moninpeli" tai "multiplayer" tai vastaavaa? Jos on, siitä sitten eteenpäin! Ja tosiaankin kannattaa hankkia se toinenkin ohjain, saatte paljon enemmän irti pelaamisesta :).

Me olemme 7 -vuotiaan pojan kanssa pelanneet juuri Wall-ea joulun aika kaksinpelinä, ja hauskaa on.Poika välillä hermostuu kun äippä sekoilee mutta sou not!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat