7-vuotiaan harrastukset, koska pitäisi huolestua?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mieheni 7-vuotias poika harrastaa tosi aktiivisesti jääkiekkoa, hyvä kun ehtii nykyään enää tapaamisiin harrastuksiltaan. Harjoituksia ja pelejä on muutamat viikonlopussa ja tapaamisaika on syksyn aikana jäänyt todella vähäiseksi. Tarkoitus on tavata joka toinen viikonloppu, mutta nyt ei vaan enää ehdi. No ei tämä mitään, mutta nyt kun kyselin pojalta joululahjatoivomuksia, ja että mitäs leluja hän toivoo...niin hän vain totesi, että ei ehdi leikkiä ja toivoo siis vain urheiluvaatteita. Kaupassa kun poikkesimme ostamassa lapsille jäätelöt, niin hän kieltäytyi koska se on epäterveellistä.... jotenkin alkaa tuntua siltä, että koko homma on liian vakavaa 7-vuotiaalle, jonka pitäisi huolista vapaana vielä leikkiä ja viettää viikonloput rauhassa. Ja ei minusta harrastus saisi tuossa vaiheessa olla syy sille, että isän tapaamiset jäävät pois, koska ei se ole oikein isää eikä lasta kohtaan. Mutta äiti on sitä mieltä, että harrastus on lapselle tärkeä ja siitä pidetään kiinni; jos harjoitukset osuvat tapaamispäivälle niin jätetään väliin.

Kommentit (1)

Tuollaistahan se tuppaa olemaan... jos harrastus on pojalle mieluinen eikä väkinäistä niin en olisi huolissaan. Treenit vievät usein monta tuntia viikossa ja valitettavasti pelit ajoittuvat viikonloppuihin.

Jääkiekkoharrastus on aika kalliskin joten toisaalta ymmärrän äitin mielipiteen, että harjoituksissa pitää käydä. Tietty lapsen ehdoilla :)

Eikö isä voisi tapaamisviikonloppuina viedä poikaa treeneihin/peleihin? Silloinhan isäkin voisi osallistua harrastukseen ja se olisi varmaan pojallekin tärkeää. Tai sitten jos äiti kuljettaa häntä niin eikö isä voisi mennä hallille katsomaan poikansa treenejä?

Luulen, että saatte sovittua asiat järkevästi.Z ja lapset 8v, 7v ja 1v9kk

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat