Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hartiat siis sellaiset isot ja muutenkin rotevarakenteinen. EI OLE LIHAVA!!!. Tiedän että seuraavaksi saan haukut siitä miten poikani on läski...

Sivut

Kommentit (22)

Pienikokoinen poika kyseessä. Todella pieniä ja laihoja olleet isoveljensäkin, ennenkuin murrosiässä venähtäneet hirveiksi hongankolistajiksi. ;-)

aika pikkusia poikia on monella. Meidän juuri 7v täyttänyt ekaluokkalainen tyttö on 129cm ja 24kg eikä ole edes luokkansa pisin. Meidän vanhemmatkin lapset ovat olleet tuossa iässä isompia kuin ekaluokkalaisemme nyt. painoa on ollut 24-32kg. Eikö olekin ihanaa, että olemme erilaisia kaikki ja kasvamme eritahtiin ja eri tempolla. Vanhin lapseni on nyt 169cm ja 52 kg eli ei mikään jättiläinen tullut vaikka olikin tokalla jo 150cm. lopetti vaan kasvunsa jo 4 lk.

Noin 32-33 kg. On hyvin tarkkaan 140 cm pitkä eli ainakin sairaslapsi sivuston mukaan noin 2 vuotta pidemmän pituinen kuin keskivertoinen tokaluokkalainen, mutta ei kyllä silti ole edes pisin luokallaan. Jopa luokalla ollut kiinalaispoika oli pidempi.

Pojan pituutta en tarkasti tiedä tällä hetkellä mut 140 cm vaatteet alkaa olla liian pieniä tia ainakaan en enää osta 140 cm vaan seuraava pian vaihtuva koko on 146 tai 150 cm. JOten eiköhän pituuttakin liene johonkin tuohon malliin.

22kg -rimpula, myös yksi lyhimmistä luokallaan, samanlainen tappi kuin äitinsä (jolla alipaino-ongelma on kyllä hoitunut iän myötä vääräänsuuntaan :C )

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat