Vierailija

Ongelma on se, että saimme mieheni kummivanhemmilta joululahjaksi mikroaaltouunin. Olin kai jossain vaiheessa vuotta valittanut anopille kun vanha mikro on sen verran kehno että sillä saa jurruuttaa iät ja ajat ruokaa lämpöiseksi. Tästä viisastuneena anoppi oli tietenkin laverrellut kummitädille että ne tarttee mikron kun kummitäti oli lahjakyselyn suorittanut sitä kautta.Mutta kun tuo uusi on vielä mahdollisesti vanhaakin huonompi! Ollaan oltu aatonaatosta jolloin saatiin tuo uusi mikro (appiukko kävi idän viisaana miehenä sen asentamassa ja vanhan poistamassa) lähes tulkoon lennossa joten todellisuuden karvas kalkki paljastui vasta eilen illasta. Mikrohan on tehoiltaan lähes pahvilaatikkoa vastaava. Junnun puuroakin se teki viisi minuuttia ja silti osa oli puoliraakaa. Vanha sentään vaan kolme ja ainakin puuro oli silloin kypsää (yleensä siis ympäri mikroa, minkä luen kypsyyden merkiksi). Mutta tämä uusi, se on kuin minä maanantaiaamuna, valot on päällä mutta ketään ei ole kotona!Rikki se ei siis ole, mutta suunnattoman huono. Ja huonona kummipojan eukkona menin kipin kapin inter nettiin katsomaan mikron speksejä, löysin sen toki halpislistan kärjestä, 49e. Samalla katsoin myös wikipediasta kohdan "epäkiitollinen" mutten löytänyt kuvaani sieltä, vaikka oletin näin tapahtuvan.Mutta mitä nyt teemme etten minä vaikuta snobilta vinkuiitalta jolle ei kelpaa ilmainen lahja. Jos täräytän vanhan mikron takaisin käyttöön, en vaan keksi millä syyllä sen selitän kun appivanhemmat seuraavan kerran tulevat käymään ja huomaavat mikron olevankin väärän. Tiedän itsekin tekeväni kärpäsestä härkäsen. Mies vielä ehti kehua sen pirun rojun jokaiselle vastaantulijalle oikeana Tehomyllynä. Ei varmaan oltu edes kokeiltu koko laitosta siihen mennessä. Ääh. Sanonko suoraan että se on niin paska ettei me tehdä sillä mitään, kenkätelineenäkin siitä olisi isompi hyöty kuin keittiössä mamman apuna?

Kommentit (14)

Oli tehot mitkä hyvänsä.Meilä on markkinoiden super-tehokkain erikoismikro, ja siinäkin pitää säätää tehot puolikkaalle, jos halua, että puuro pysyy lautasella, eikä räisky pitkin mikroa.

Ei se kypsennysaika siitä puolitu tehoja nostamalla!Ja toiset puurolaadut kestää tulla 5min, oli teho mikä hyvänsä.Jos ei mikro miellytä, siitä voinee tehdä kenkätelineen.

Ostaa sitten ite uuden tai opettelee käyttää vanhaa - tai uutta.

Siellä saa kyllä laittaa täydellä teholla, mutta puuro kestää silti sen 3 min tulla.

Katsoo ne tehot, ja katsoo puuropaketista ohjeen, et millä teholla pitää keittää,

ja sitten sen mukaan säätää oman mikronsa tehot.

Kyllä on mikrossa ihan tehot tapissa, en ees uskalla ajatella mitä se tekisi jos olisi sulatus päällä, varmaan jäädyttäisi ruoat :PMerkki on matsui.

Joka oikeesti oli rikki jo uutena, palautettiin ja saatiin rahat takaisin.

Ostimme kyllä sitten samasta liikkeestä samantien tuon kalliimmaan super-mikron. Kommentoimme kyllä myyjälle, et loistava myyntikikka heillä pitää tarjouksessa toimimatonta romua, jonka jälkeen joka iikka haluaa ostaa sen kalliin mikron heiltä... ;)

jos on hetkeäkään kauemmin niin tulee kyllä lautaselta yliLainaus:

Oli tehot mitkä hyvänsä.Meilä on markkinoiden super-tehokkain erikoismikro, ja siinäkin pitää säätää tehot puolikkaalle, jos halua, että puuro pysyy lautasella, eikä räisky pitkin mikroa.

Ei se kypsennysaika siitä puolitu tehoja nostamalla!Ja toiset puurolaadut kestää tulla 5min, oli teho mikä hyvänsä.Jos ei mikro miellytä, siitä voinee tehdä kenkätelineen.

Ostaa sitten ite uuden tai opettelee käyttää vanhaa - tai uutta.


se nelonen

Lainaus:

Kyllä on mikrossa ihan tehot tapissa, en ees uskalla ajatella mitä se tekisi jos olisi sulatus päällä, varmaan jäädyttäisi ruoat :PMerkki on matsui.


markantalossa oli tarjouksessa sen 34 euroa, vain rajoitettu erä =)kannattaa oikeesti sanoa lahjan antajalle että siinä on varmasti jotain vikaa, oiskohan kuittia tallella, käyt stten vaihtamassa kympin kalliimpaan ;)

mutta teidän täytyy nyt miettiä haluatteko saada puurot ympäri mikroa kolmessa vai n. kuudessa minuutissa.. Nopeammin tulisi kyllä jo kattilassakin?Jos omatuntoasi helpottaa, voit varmasti varmaankin ehdottaa / muokata wikipedian epäkiitollinen tietoja omalla kuvallasi? Ja appivanhemmille sanot vain, että puuro ei ollut mikron seinillä riittävän nopeasti :). Tai että se uusi oli niin käteävä kenkäteline, että olisi ollut tuhlausta käyttää sitä keittiössä?

Ilmeisesti mikro on rikki, olen tässä reilun 10min yrittänyt saada sillä pakastettua lihaa sulatetuksi, eikä sula kuin osittain. Eli tuskin merkissä tai hinnassa vikaa, vaan ihan meille sattunut susimikro.Hyvä ideakin tuli täältä, siis se että pyydetään kuitti, palautetaan ja ostetaan meitä paremmin palveleva mikro tilalle, teemme niin siis :) Eikä tarvitse edes kertoa valkoisia valheita!Ja joku ihmetteli mitä asentamista mikrossa on... no, sanotaan näin että vanhana insinöörismiehenä appiukko saa vaikka tulitikun sytyttämisestä hirveän shown aikaiseksi pitkine palopuheineen ;D

Siellä ne muutkin myyvät lahjojaan, jotka eivät osuneet ihan kohdilleen. Lahjanantaja voi mieluumminkin katsoa peiliin, kun ilkeää lahjoittaa lahjan, joka ei ole toimiva. Jos kummitätisi olisi ollut järkevä, niin hän olisi mieluummin lahjoittanut ko. summan teille mikron hankintaa varten. Joka kotiinhan ei mahdu joku tietty toisen katsoma malli. Esim. joidenkin keittiössä on keittiökalusteissa paikka mikrolle, johon se pitäisi sovittaa jne. TIedätkö mistä mikro on ostettu? Vaihtoehtoisesti voisit yrittää palauttaa sitä ko. liikkeeseen JOS OSTAT SAMALLA sieltä vähän arvokkaamman/paremman mikron. Saisit mikron kauppahinnan kokonaan hyväksesi.Olen myynyt anopilta saamani rikkaimurin (meillä oli jo yksi) ja yhden turhan keittiövempaimen Huuto.netissä. Ei voi mitään, että näin pitää toimia, jos ostavat lahjoja, joille meillä ei kerta kaikkiaan ole tarvis. Olemme koettaneet iskostaa viestiä että _jouluksi ei tarvitse ostaa yhtää mitään vaan voi tulla ihan tyhjin käsin_. Viesti ei ole mennyt kovin hyvin perille, vaikka oikeasti ajattelen noin. En halua, että kotimme täyttyy turhasta roinasta. Ja lapsille isovanhemmat eivät saa ostaa kuin yhden lahjan per lapsi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat