Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko teistä kohteliasta kommentoida tyttölapsen ulkonäköä,

Vierailija

että tyttö on ainakin syönyt paljon kun on niin pitkä?

Kommentit (8)

Vierailija

Vanhemmat sukulaiseni (yli 70 v) sanoisivat tuon ehdottomasti kehuna. Ovat eläneet sen ajan, kun ruoan riittävyys ei ollut itsestään selvää, ja muistan kuinka ollessani lapsi pitivät hyvänä sitä, että söi reippaasti ja kasvoi hyvin. "Hyvä syömään" oli heille tärkeä ominaisuus varsinkin lapsessa. Vieläkin huolestuvat, jos joku tuntuu laihtuvan kovin hoikaksi.(Sukumme on pääasiassa normaalipainoista ja suhtautuu ruokaan terveesti, joten en pidä asennetta ollenkaan hullumpana.)

Vierailija

kerta päivittelee tytön pituutta. Minusta se olisikin ihan ok jos olisi poika, mutta ei tyttö halua aina kuulla kuinka pitkä tai iso on. ap.

Vierailija

Vielä meidän kolmevuotias ottaisi tuollaisen ihan vain neutraalina juttuna tai jopa kehuna, mutta koululainen saattaisi jo pitää kiusallisena huomautuksena. Eihän pituus ole välttämättä kaikkien tyttöjen mielestä kovin haluttava ominaisuus.

Vierailija

Samankin lauseen voi sanoa monella eri tavalla. Tuonkin voin hyvin ajatella sanottavan ilkeästi pilkaten, tai sitten ihaillen. Pitkiä ihmisiä kuitenkin ihaillaan yhteiskunnassamme.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat