mitä ruokaa graavilohesta voisi tehdä?

Vierailija

Voiko sitä jotenkin jatkojalostaa? Ja kuinka pitkään se yleensä on syömäkelpoista'?

Lohi oli pakastettua, sulatettiin ja suolattiin itse tiistai-iltana.

Kommentit (6)

Vierailija

tämä on sikahyvää, suikaloi jäävuorisalaattia, purjoa ja pilko tilliä. Lisää keitettyä kananmunaa suikaleina, ristiin rastiin munanleikkurilla. Leikkaa graavilohi suikaleiksi ja lisää sinappikastiketta ja sekoita ja syö pois.



Toinen vaihtoehto jota esitän on että pariloit kuumalla pannulla lohiviipaleet ja tarjoat ne keitettyjen perunoiden ja munakokkelin kanssa tai teet lohisalaatin.

Teflonpannu on hyvä ja rasvaa ei laiteta pannuun, käytät hetken molemmilta puolilta pannulla ja on sairaan hyvää joko lämpimänä tai kylmänä.



Voit tehdä sellaisen kylmä-haalea salaatin jossa salaattipohja on lautasella ja siihen nostetaan päälle haaleat kalaviipaleet.



Graavilohi säilyy muutamia päiviä viikko on jo liikaa, riippuu säilytyslämpötilasta. Parhaiten maistelemalla ja haistelemalla tietää onko vielä hyvää.





Terveisin kokki

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat