Av-Mammat luule "että ei se meidän lapsi..."

Vierailija

Niin kai minäkin, vaikka koitan olla kriittinen.Iltapäiväkerhossa kuitenkin pari viikkoa sitten tädit sanoivat, että meidän molemmat lapset ovat kyllä sellaisia, että niiden sanomiseen voi luottaa,eivätkä epäile meidän lapsien tekemisiä tai sanomisia.Suurin osa lapsista ovat kuitenkin sellaisia, että niiden sanomisiin tai tekemisiin ei voi luottaa, kun ovat tyypillisiä lapsia. Meidän lasten sanomiseen kuitenkin voi kuulemma aina luottaa.Niin minustakin tuntuu, muut löapset ovat hiukan höhliä, eivätkä aina tunnu erottavat asioita ( siis onko kyseessä huumori, vakava, tärkeä jne asia) toisistaan, mutta meidän lapset tuntuvat tietävät mistä puhuvat ja mitä tarkoittavat. Lapsemme usein myös ilmoittavat kavereille, että "hei teidän pitää ilmoittaa vanhemmille puhelimella, että nyt lähdetään .... jonnekin" , eli ovat vastuuntuntoisia ja huolehtivat siitä että vanhemmat tietävät mitä ovat tekemässä.Luotan lapsiini kovasti, mutta on näitä asioita omallakin esimerkillä painotettu jne.Suurin osa lapsista onvat kuulemma kerhotätien mielestä sellaisia hepsankeikkoja, että ei niiden sanomiseen eikä tekemiseen voi luottaa, vaikka ovat jo tokaluokkalaisia.Teidänkin lapsenne siis ovat juuri tuollaisia ?

Kommentit (9)

Toinen vanhempi lapsista on aivan kuin teidän lapset. Ei se osaa edes juksata.

Tätä poikaa ei toiset saa houkuteltua hölmöilyyn ja on valikoiva kavereiden suhteen. Häneen voi luottaa. On ekaluokkalainen.Nuorempi taas on hölmöiliä. Helposti ympäri puhuttavissa ja tykkää tehdä metkuja. Hänen puheisiin en luota. Hän on vasta 5-v, mutta on jo tuo luonne nähtävissä.Hieman on tuo vanhempi lapsi aspergertyyppinen järjellä ajatteleva tosikko.

Todistuksessakin pelkkiä kiitettäviä.Niin, että älä itseesi ota. Lapset on yksilöitä, ei kasvatuksella muokattavia.

Ainahan kaikki jauhaa sitä että kyllä minä sitä ja tätä, mutta oikeesti musta on sanottu että oot kyllä todella vastuuntuntoinen ja osaat kasvattaa lapsia. Mutta kun tietäsitte ne MUUT äidit, voi jee mitä sekopäitä tulee niiden lapsista. En mäkää onneks kehu itteeni liikaa :D:D

APUVAAAAAAA

mutta vastuuntuntoinen kyllä..jos vaikka mumolassa kylässa..sijaitsee naapurissa...ite osaa mummille sanoa että jos luvannut tulla kattomaan kotiin pikkukakkosta ni sanoo mummille että äitille pitää soittaa jos menee pitempään..

Mutta hepsankeikka siinä mielesssä että kaupinngillla pidettävä kädestä koko ajan on semmonen haaveilia ja unohtuu omiin ajatuksiinsa seisoskelemaan..tullut äitiinsä..olin pienenä kuulemma samanlainen sai aina kaupassa kuullutella että ''Piia'' vanhempasi kaipaavat sinua infopistenluona jne.

samoja lapsia moititaan nyt toisessa päiväkodissa----mitähän siitäkin pitäisi sanoa....Ps. olen ammattikasvattaja:)Ps. olet tehnyt ison työn, että lapsiisi voi luotaa

- jatka valitsemallasi tiellä kasvattajana ap:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat