Osaisiko joku neuvoa miten saan äänet päälle tähän tietokoneeseen

Vierailija

Fujitsu Siemens samanmerkkisellä laajakuvanäytöllä kyseessä, alle kaksi viikkoa vanha. Kun kytkin tämän käyttöön laitettiin kaiuttimet ja niistä kuului moitteettomasti äänet ja nyt otetttiin kajarit pois ja laitettiin ne pleikkariin ja halusin kokeilla koneen omia ääniä ja mitään ei kuulu.Alakulmassa on kajarin kuva ja siitä päätellen äänet olisi käytössä ja samoi kävin ohjauspaneelissa ja äänet on päällä joten mikä tässä mättää en käsitä.Windows Vista on käyttöjärjestelmänä. Muutoin koneeseen erittäin tyytyväinen.

Kommentit (5)

kyselee brunette joka on ihan öönä.Nimittäin en muuttanut mitään asetuksia mistään tökkäsin vain kajaripiuhan masiinaan ja äänet tuli kajareittein kautta, nyt piuha irti mutta äänistä ei tietoakaan.Vaikka säädään ääniä kaiuttimesta kovemmalle mitään ei tapahdu eikä myöskään ohjauspaneelin kautta.

Katsoitko ohjauspaneelista kohtaa äänilaitteiden hallinta tai lisälaitteiden asetukset (tms.)? Sieltä vois löytyä jotain.. Kokeilemalla kaikkea olen yleensä saanut laitteet toimimaan :)

Kaiuttimet meni rikki ja en saa mistään tulemaan ääntä koneen omista kaiuttimista.Soita Fujitsu Siemensin neuvonta numeroon. Pitäisi itsekin soittaa,en vaan ole saanut aikaiseksi.

Tuli vaan mieleen, että jos sulla on vielä jossain asetuksissa ne kajarit päällä, eikä äänet toimi ennen kuin poistat ne asetuksista. Näin blondilogiikalla..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat