Vierailija

Kertokaapas voiko talvihäihin (häät 24.1.) nainen pukeutua mustaan? Kun aattelin ostaa jonkinlaisen pikkumustan koska muutenkin tarttis ostaa sellainen vähän monikäyttöisempi puku ettei kulu rahaa ihan hirveesti. Häiden ohjeistuksessa oli miehille tumma puku.

Auttakaa vähän mitä menen kaupoista ostamaan. Ja tosiaan, kun rahaa ei ole hirveästi, niin täytyis olla myös käytännöllinen, että vois käyttää muulloinkin. Ihan tavalliset mustat juhlavat housutkin on ostoslistalla mutta aattelin että häihin hommaisin kuitenkin mekon/hameen.

Kommentit (3)

Vierailija

siis musta sopii. Tästä kun vähän juttelimme siskoni kanssa joka vähän epäröi ainakin koko mustan käyttöä. Mutta lisään muita värillisiä asusteita sen mustan mekon seuraksi, esim. joku bolero tai jakku. Kiitti varmistuksesta :)

Vierailija

Minulla oli viime talvena sukulaisten häissä pitkä musta hame ja paitapusero. Aika monilla naisilla oli housut, mutta itse halusin laittaa hameen, koska minusta hame/mekko on juhlavampi.

Mustaa voi käyttää häissä talvella, siinä missä muissakin talvijuhlissa. Oishan se vähän hassua laittaa talvella joku esim. keltainen hame tai kukkamekko.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat