Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Millainen oli?

Mitä jutteli lapsille/aikuisille?

Lauloiko?

Mitä teki?

Oliko oma-aloitteinen vai ohjailtavissa?

Kuinka pitkään vieraili?

(Paljon maksoi?)Me tilattiin ensimmäistä kertaa pukki, ja olin todella pettynyt. Odotinkohan liikoja?

Kommentit (6)

Kaksi kertaa on ollut partiolaisten pukki, ja sellaiseen olemme olleet tyytyväisiä. Nyt oli ekaa kertaa teekkaripukki, eika tule toista kertaa. Hän ei ollut myöhässä eikä kännissä, mutta siihen ne hyvät asiat loppuivatkin. Ei tehnyt mitään muuta kuin kiireisen oloisesti jakoi lahjat ja poistui asunnosta noin kolmessa minuutissa.

Tulee paikalle punaisella "joulupukin autolla", sellainen kivasti koristeltu, vanha auto ;)

On aivan kuin luotu hommaan, on todella uskottava, eläytyy rooliinsa, juttelee vapautuneesti ja pääasiassa lapsille.Laulanut ei, mutta ensin rupatteli 20min, sitten jakoi lahjat ja katseli vielä pakettien aukomista hetken. Tontut auttoivat jakamisessa (pukin omat 9v ja 12v pojat, erittäin siististi tontuiksi puettuina).Koko vierailu kesti n. 50min ja hintaa oli 40€.Lopuksi antoi vielä lapsille poroaiheiset kortit.

Sama kun viime vuonna, veikkaisin iäksi vähän alle 60 v.

Tullessaan kätteli kaikki lapset ja aikuiset toivottaen hyvää joulua. Jutteli koko ajan; mm. kertoi poroista ja Korvatunturin lumitilanteesta. Houkutteli lapsia laulamaan ja syliin. Lauloi itse yhden laulun. Olimme laittaneet pukin jaettavaksi yhden säkin, jossa oli lahja jokaiselle (meitä oli 6 aikuista ja 3 lasta paikalla). Veikkaan, että aikaa kului 20 minuuttia?Maksoi 30 euroa (pidän hintaa halpana ja luulenkin, että koska kyseessä oli miehen entisen työkaverin isä, niin saimme jotain "tutun"alennusta)

Ihan tyytyväisiä oltiin. Hyvin naamioitunut varmaan 5-6-kymppinen mies. Jutteli kovasti, kutsui alusta lähtien lasta nimellä. Lauloi ja soitti kitaraa. Jutusteli ja jakoi kaikki lahjat. Vähän piti välillä ohjailla, että päästiin siihen lahjojen jakoon, pukilla ois juttua riittänyt. Viipyi varmasti lähemmäs puoli tuntia. Oli kyllä kalliskin, 55 euroa.

lapsi ei sitä huomannut, eikä ollut mieskään tajunnut tilatessaan, että pukin sijasta tulee muori, hyvin se periaatteessa meni, mutta outoa

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat