Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Löysin vasta nyt tämän luomupalstan täältä vauvan sivuilta. Paljon on hyvää asiaa ja mukavia kirjoituksia.Käyttääkö kukaan muu luomuilija viljamyllyä? Meillä on käytössä viljamylly ja ostan itse lähellä olevalta luomutilalta siihen viljat. Leivon leivät, teen puuroja yms. En osta kaupoista viljoja/jauhoja olleenkaan. Käytän myös muuten ruuanlaittoon luomutuotteita ja pyrin käyttämään lähiruokaa.Jos kiinnostaa enemmän, niin mainostan omaa blogiani http://greeta.vuodatus.net. Siellä on reseptejä luomuleipiin yms. sekä täysjyväleipomiseen.

Kommentit (3)

Vierailija

Olen kauan metsästänyt myllyä, joka ei tarvitsisi sähköä toimiakseen, vaan menisi myös sähköttömissä oloissa. Osaisiko täällä kukaan neuvoa mistä saisin hyvän ja käsikäyttöisen myllyn hommattua?

Vierailija

Meilläkin on ollut mylly käytössä jo pitkään. tosin kyllä välillä sorrun valmiiseen jauhopussiin, vaikka tiedänkin kummassa on enemmän vitamiineja... se helppous . . .

Me ollaan tämmöisiä "sekakäyttäjiä" paljon luomua, mutta myös tavanomaista käytetään. Ja kotimaista ja lähellä tuotettua tietenkin. Miksi mennä merta edemmäksi kalaan??

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat