Anoppi laittoi tekstiviestinä kutsun voisiko vanhin lapsemme tulla sinne 4 päiväksi,

Vierailija

niin eihän 12v ole vaivaa, mutta meistä väärin nuorempia veljeksi kohtaan, ikää heillä 8 ja 9 eli ei ole kysymys mistään vauvoista. Anoppi on nuori ja virkeä, ja kaiken lisäksi itse töissä päiväkodissa. On se niin h.... väärin lapsia kohtaan. Sanottu on asiasta, mutta ei se muuksi muutu vaikka voissa paistaisi........

Kommentit (11)

Meillä 4 poikaa ja anoppilassa on aina korkeintaan 2 poikaa kerrallaan. Yleensä haluaa vain yhden varsinkin jos kuopus 6v menee sinne.On myös nuori ja vireä anoppi ja pojat osaavat käyttäytyä anoppilassa nätisti.Ei meille tulisi mieleenkään, että anopin vaivoiksi kaikki kerralla työnnettäisiin.Ensi vuoden alussa menee 11v ja 8v yhdessä pariksi yöksi anoppilaan, kun ollaan töissä, niin ovat tavallaan hoidossa anoppilassa loman aikana.Ei ole väärin lapsista, jos vuorotellaan.

Ainako sinne anoppilaan vain vanhin pääsee ?

lapsia tasapuolisesti niin parempi olla pyytämättä ketään kylään.

Miten joku aikuinen voi ollakin noin ajattelematon että pyytää vaan yhtä lapsista aina kylään...

Jos vaikka anoppi pyyhkii oman pöytänsä, niin teistä se on väärin ja epäreilua muita kohtaan. Että jaksatte. Parempi ettei tuollaisille tarjottaisi mitään.

pointtihan oli, että aina kutsuu vanhimman, mutta ei kahta nuorempaa IKINÄ. Kyllä muakin alkais korpeamaan, lasten puolesta jo. Lapsetkin tuossa iässä tajuavat mistä kyse. Jos kyse on anopistasi, on miehesi selvitettävä asia hänen kanssaan.

kun saa mummin täyden huomion. Meillä anoppi kutsuu mieluimmin keskimmäisen lapsen yökylään (5v) ja aina kutsu otetaan ilolla vastaan. Vanhimman ja pienimmän kanssa on kotona mukavan rauhallista ja he keksivät keskenään toisenlaista tekemistä, kuin jos on kaikki 3 kotona.En minäkään ymmärrä sinua ap :(

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat