Miten poliisi suhtautuu ylinopeuteen, jos on oikeesti kiire sairaalaan synnyttämään?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (20)

vaikka siltä tuntuisikin!Mutta muutaman minuutin takia ei kannata vaarantaa henkeään - eikä siinä ole etusijalla se rapsahtaako mahdollisesti sakot, vaan kaahaaminen ja hätiköinti on oikeasti suurempi uhka kuin sakot tai autoon synnyttäminen.

Jos itse arvioi tilanteen niin kiireelliseksi että meinaa autoon syntyä, niin silloin on asiallista tilata ambulanssin kyyti!Ennakointi pätee tässäkin: normaalisti naisella on avautumisaikana tilaisuus miettiä synnytyspaikalle siirtymistä. Jos syystä tai toisesta ollaan jo ponnistusvaiheessa, niin sekään ei oikeuta kuskin, synnyttäjän, sikiön eikä ulkopuoliseten henkien vaarantamista.

Jos ymmärtävät tilanteen, saattavat lähteä jopa pillit vinkuen saattamaan! Tuskin kuitenkaan alkavat vänkäämään sakkolapusta ainakaan juuri siinä tilanteessa. Meillä kolmosen kanssa tuli tosi kiire. Supistukset yltyivät ihan yllättäen (sairaalasta oli juuri kehotettu menemään rauhassa kotona suihkuun jne.....). Ajettiin silti kutakuinkin rajoitusten mukaan mutta lopussa hieman ylinopeutta, kun lapsi meinasi tosiaan syntyä (ja matkaa oli enää pari kilometriä). Ehdimme silti ;) ja lapsi syntyi välittömästi, kun sain itseni pungerrettua sängylle :).

ja ylinopeutta ajamalla täytyy ajaa melkoisen pitkä matka että oikeasti ajassa voittaa sen muutaman minuutin. Harvalla varmaan oikeasti on NIIN pitkä matka sairaalaan.

Riskiraskauksien seuranta suomessa on sen verran hyvää että varmasti lähtevät ajoissa sairaalaan ne, joilla on joku mahdollinen ongelma tulossa.

Riippuu poliisista... Mistä tiedät?

Riippuu ylinopeudesta...Mistä tiedät?

Olen kuullut...Niinhän me kaikki

Käsittääkseni... Vau mitä faktaa!Haloo!!!Mitä ihmettä te täällä opastatte rikkomaan lakia pelkän MUTUn perusteella?

Kenenkään elämä ei ole punaisista liikennevaloista kiinni, vain idiootti ajaa punaisiin ja mahdollisesti tappaa itsensä ja muitakin ihmisiä.

Oletteko koskaan laskenut montako sekuntia voitatte jos ajatte ylinopeutta?Soittakaa hätäkeskukseen jos teillä on hätätilanne. Muuten: Toimikaa niiden sääntöjen mukaan, jotka meitä kaikkia koskevat.Ambulanssikaan ei aja ylinopeutta kuin tilanteissa joissa on hengenvaara. Synnytys ei ole henkeäuhkaava tilanne.Lopettakaa ihan oikeesti toi arvailu täällä, jos teillä ei ole oikeaa tietoa asioista!

tai ottaa odottava äiti kyytiin ja viedä sinne, sakkoja eivät periaatteessa saa kirjoittaa, koska siinä ajassa lapsi voi jo menehtyä. Tai ehkä sairaalalla kun äiti ja vaavi on "turvassa".

Jos on kohtuullisesti ylinopeutta, niin varmaan ymmärtävät.Mutta suuri ylinopeus on törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista ja siitä seuraa sakot ja ajokieltoa. Pitää ottaa huomioon myös muiden turvallisuus.

Mies ajoi sairaalaan 80 km alueella satasta. Poliisit pysäytti. Mies sanoi, että kirjoittajaa äkkiä se sakkolappu ja katsokaa tytön naamaa. Meillä on kiire.

Poliisit päästivät meidät äkkiä jatkamaan matkaa ja kehoittivat panemaan hätävilkut päälle jos tulee lapselle hengenvaara ennen kuin ehdimme sairaalaan.

siltä kannalta et lapsella olis hengenhätä ja sen takia pitäs mennä ylinopeutta. vastaus on ollut, että saa mennä. pitäisi soittaa poliiseille niin tulevat vastaan. ja tosiaan käyttää hätävilkkua että muut näkee.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat