Lapseni isä antoi 9-vuotiaalle tytölle lahjaksi valtavan ison

Vierailija

Se kai se on se olennainen kysymys.

Kommentit (14)

Lainaus:

No ei vältttänyt, eivätkä mahdu asuntoomme. ap.
Surullista kun lapselle ei anneta oikeutta omiin tunteisiin, vaan lapsen pitää tuntea kuin äiti, miellyttääkseen äitiään. Tai lapsi yksinkertaisesti pelkää äitinsä reaktiota jos sanoo mitään positiivista isästään.

lähinnä kun kuskaa lapsen isoäidin luo, eikä edes itse ole silloin lapsensa kanssa. Ja en todellakaan hauku isää tai hänen lahjojaan lapselle vaan päinvastoin aina puolustan ja kaunistelen esim miksi ei voi tavata. Mutta pitäisi kai tietää av:n mielipide kaikki on aina naisen syytä! ap.

säkkituolin ja Nalle Puh julisteen, joka kehystetty. Eipä ilahduttanut ja suoraan sanottuna taidan viedä ne roskiin tai ehkä yrittää myydä. Kaiken lisäki olivat selvästi käytettyjä. Onko outoa?

Lapselle isän antamat lahjat on taatusti rakkaita vai onnistuitko jo myrkyttämään lapsen näitä lahjoja kohtaan...? Ja mitä tulee huonekaluihin, niin eihän säkkituoli ole huonekalu ja mä en käsitä tuollaista, ettei toinen vanhempi voisi antaa lapselle lahjaksi vaikka huonekalun, jos tietää sen mahtuvan. Ihmeellistä monopolisointia lastenkin tavaroista. Pääasia, että lapsi tykkää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat