Vierailija

meille tuli taloon 21.12 pieni kultaisennoutajan uros :) kyllähän tuo sotkee, mutta on se suloinen :) Tässä vasta tutustutaan tulijaa...

Kommentit (3)

Koira on kuusi vuotias ja viimeiset viisi vuotta olen katunut. Mies ei vaan halua luopua koirasta, joten se on edelleen meillä sotkemassa paikkoja.

Koira muuttaa elämää niin, että se on AINA vietävä ulos vähintään kolmesti päivässä. Matkojen ym reissujen (vaikka vain päivän mittaisten ajaksi) on hommattava hoitaja tai hoitopaikka.

Koira on tapakasvatettava ja koulutettava, oli rotu mikä hyvänsä.

Koira voi kärsiä eroahdistuksesta, eli ulvoa/tuhota paikkoja ym yksin ollessaan. Varsinkin kerrostalossa todella hankalaa.

Koira on madotettava, ruokittava, leikattava kynnet, turkki huollettava, leikittävä, rapsutettava jne jne. Eläinlääkärikuluihin menee helposti paljon rahaa, jos mitään saiaruksia/tapaturmia sattuu.Kyllä niissä huolehtimista on ja jos yhtään epäilee, että koira muuttuu kohta rasitteeksi, niin ei kannata ottaa.Meille otettiin ensimmäisen rakkaan koiran kuoleman jälkeen uusi koira aika pian, ja se on eittämättä harmittanut monta kertaa, vaikka onkin todella herttainen. Sairasteleva koira ja kärsii pahasta eroahdistuksesta.

Pienten lasten kanssa välillä koirasta huolehtiminen tuntuu todelliselta rasitteelta.

Aina kun meille on puuhattu uutta lasta ja olen lopulta raskautunut, haluaisin kiihkeästi peruuttaa koko jutun. Tämä on ilmeisesti jotain muutosvastarintaa.

Voikohan sitä reagoida yhtä kiivaasti eläimeen? Muuttaako eläin asioita perheessä niin paljon, että kaduttaa koko eläin?Meille tässä harkitaan koiraa mutta vähän epäröin vielä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat