Vierailija

Todella surullinen tapaus :( Tulee tosi paha olo kun lukee näitä juttuja. Tulee niin kurja olo, kun miettii sitä pientä syntymätöntä lasta, joka oli niin lähellä, mutta niin kaukana tästä elämästä lopulta.Kaikki olisi voinut mennä toisin jos Marimma olisi hakeutunut sairaalaan tai sitten ei. Sitä ei voi varmaksi tietää kukaan. Kaikki mitä nyt sanotaan on jälkiviisautta. Toivottavasti moni kotisynnytystä harkitseva valitsisi tämän tapauksen perusteella toisin.Mun mielestä on ihan turhaa haukkua / syyllistää Marimmaa. Hän on tässä suurimman menetyksen kokenut ja sen varmasti vielä joku päivä tajuaa. Vauvan menettämisessä on ihan tarpeeksi taakkaa hänelle. Ei enää lisätä hänen tuskaansa ilkeillä sanoilla ja jossittelulla, onko kukaan samaa mieltä kanssani?

Sivut

Kommentit (17)

Ei lähellekään. Jotenkin tuntuu että hänelle on se synnytys ollut paaaaaljon tärkeämpää kuin se ihana lopputulos, mikä oli tarkoitus tulla.

Mutta ei, suunnittelee uutta raskautta ja uutta kotisynnytystä. Ihme hyypiö kun ei osaa yhtään ajatella omaa vauvaansa.

rauhallisesti kohtuun kuin jonkun suuren kohtalon saattelemana. Jos näin, niin sitten hänen reaktionsa on helpompi ymmärtää. Todellisuudessa lapsi olisi todennäköisesti voitu pelastaa.

ja eipä kovin hygieenistäkään puuhaa olisi ollut.Paskahuussin nurkassa miettikääpä hetkinen.Meillä kullakin on kympin käsitykset vähän erilaiset kuin Marimmalla.

Ikää ilmeisesti 21, eihän sellainen vielä ymmärrä mistään mitään :-( Kotisynnytystä suunnitelteassa oli ilmeisesti kysynyt vain, että "tehdäänkö sellaista paljonkin"? Kyllä naistenvaivojen ja -synnytysten maailma on nuorelle miehelle vielä niin vieras, että se on varmaan nyt erittäin hämmentynyt, ei ymmärrä miksi vauva kuoli. Tuleekohan myöhemmin katkeraksi?Jotenkin toivoisin, että isilläkin olisi sananvaltaa synnytyksissä. Onhan niissä kyse lapsenkin terveydestä.

mitään vikaa. Heissä ei ole syytä, vaikka mitä tapahtuisi. Kaikki asiat selitetään parhain päin itseä ajatellen, vaikka muut näkevät selvästi asian oikean laidan.

jos vauva on kuollut. Miinuksen puolelle se minusta menisi ja pahasti, oli kuinka kodinomaista tahansa, jos tärkein tavoite ei toteudu eli kaikki osapuolet selviävät hengissä.Luulen että hän haluaa, että hänestä puhutaan, miksi muuten olisi junaillut iltasanomiinkin jutun? Koko todellisuus voi romahtaa niskaan vasta myöhemmin.

"Kuten sanottu niin monta kertaa niin tuota synnytyskokemusta en mihinkään vaihtaisi. Se oli täysi kymppi, lopputuloksesta huolimatta. Me saatiin se kaikkein paras kotilo, kemiat ei olisi voineet paremmat olla. Ja kun alkaa oikein miettimään niin vaikka miten ponnistutti, niin oon ilonen että pidättelin kuitenkin sinne viimeseen asti, vaikka se niin hullulta luonnonvoimien uhmaamiselta tuntuikin. Saatiin se tukihenkilö mukaan hoitamaan ja toteamaan tilanne eikä annettu paniikille sijaa, kun kätilö ei hiiskaissut mahdollisesta hätätilanteesta sillä hetkellä vaan vasta heti kun poika oli maailmassa kokonaan. Pidin sitä parhaimpana ratkaisuna heti synnytyksen jälkeenkin siellä lattialla poika sylissä istuen. Siinä olisi voinut monet syytökset keritä nousemaan ponnistusten aikana muuten..Eikä minua häiritse nuoreksi kutsuminen. Höhpöh! "On paljon mahdollista, että vauva kuristui synnytyskanavaan (napanuorahan oli kaulan ympärillä) sen 1,5 tunnin aikana kun tämä Marimma vain odotti sitä kotikätilöään ja oli ponnistamatta, koska kätilö oli käskenyt niin puhelimessa.Edelleen tämä tapaus herättää minussa ensisijaisesti vain raivoa.

Ekat kyyneleet tuli jo ambulanssissa matkalla sairaalaan synnytyksen jälkeen. Päivittäinhän se on itkenyt, ja syyllistänyt itseäänkin. Miksi nämä kohdat kirjoituksista jätetään aina huomiotta?Pitää myös muistaa, että heillä ei ole lainkaan lapsia hoidettavanaan ja Marimma on äitiyslomalla kotosalla. Kun on 24h aikaa veivata asioita mielessään, eikä lainkaan pakollisia velvotteita (mitä nyt nämä uurnat sun muut) niin ehtii siinä hyvin pari viestiä päivän-parin välein käydä netissäkin kirjoittamassa itkemisen lomassa. Ei minusta kummallista.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat