Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kassalla työskentelevät: kysymys Visa Electronista

Vierailija

silloin kone ei kysy pankki vai luotto kun siinä ei ole kuin yksi vaihtoehto. Muuten toimii ihan samalla tavallakuin muutkin sirukortit. Voi kyllä vetää myös magneettinauhalta.

Kommentit (12)

etkö ole tuon parempaa perehdytystä saanut!Jos käytössä on kortinlukija johon kortti laitetaan siru edellä ja asiakas näppäilee tunnusluvun jne.. Niin aivan samalla tavalla toimii myös electron tuossa laitteessa!

Useimmissa laitteissa, varmaan kaikissa, voi ohittaa tunnusluvun kyselyn ja asiakas allekirjoittaa kuitin. Ja electronissa on asiakkaalla on oltava henkilöllisyys todistus.Mutta jos kyse on normi perus kaupan ( esim ruoka kaupan) kassa jossa kaikki kortit vedetään kortin lukijan läpi magneetti lukemalla niin aivan samalla tavalla tehdään myös electronin kanssa.Siinä ei ole kuin yksi puoli, eli ei ole pankki tai luotto puolta erikseen.

Jos asiakas maksaa Visa Electronilla, syöttääkö asiakas tunnusluvun sirukorttien tapaan, vai vedetäänkö Electron magneettinauhalukijasta?Kiitos jos joku osaa auttaa minua, huomenna yksin kassalla työskentelevää!

No tuota, jos sittenkin käsittelen electroneja sirukorttien tapaan ja pyydän asiakkaita näppäilemään tunnuslukunsa. ... Tai sitten vedän magneettinauhalukijasta ja pyydän allekirjoituksen ja katson henkkarit yli 50 e ostoksista.Mietin, mikä electronista tekee niin erikoisen kortin, että se ei monessa paikassa kelpaa. Osaako joku kertoa? Itselläni on electron (käytän _tosi_ harvoin), ja juuri minnekään se ei kelpaa...ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat