Vierailija

Miten olisit reagoinut, jos lapsesi olisi kesken joulupäivällisen alkanut lappaamaan ruokaa omaan juomalasiinsa?

Kommentit (8)

tekisi tuollaista...Ensin katsoisin tiukasti, sitten sanoisin, ettei ruokaa laiteta koskaan juomalasiin. (ottaisin myös nopeasti lasin pois ja huuhtoisin vedellä). Antaisin lasin takaisin vain, jos lapsi lupaa olla sotkematta. Jos ei tällä sanomisella lopettaisi, niin saisi poistua toiseen huoneeseen.

Olisin vienyt lapsen hiukaksi aikaa pois pöydästä ja puhutellut kunnolla. Tietysti riippuu missä se tapahtui ja kenen paikallaollessa. Huonoa käytöstähän se olisi joka tapauksessa, mutta lapsella oli kai syynsä tekoonsa?

Eihän ne pohjimmiltaan tajua, että joulupöydässä pitää olla hienommin kuin muutoin. Vaikka joka tapauksessa arkena tai juhlana, yksinkertaisesti kieltäisin, niin kuin kaikki muutkin hassuudet. Ei siitä pidä pulttia ottaa, vaikka joskus voi vähän nolottaakin.

Matti, nyt seis! Kyllähän sä tiedät ettei noin tehdä. Mikä juttu tää nyt on? Nyt kyllä samantien ne sapuskat sieltä takasin lautaselle (jos siis lasissa ei olisi ollut juomaa), ja rupeet syömään nätisti.

mutta että 4-vuotialla...!?

Olisin varmaan katsonut ihan hölmistyneenä ensin.. Veikkaan että olisin sitten kieltänyt.. Ja jos ei olisi lopettanut niin varmaan vienyt juttelemaan toiseen huoneeseen..

Mitä sinä ap teit??

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat