Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko muilla ollu viimisillä viikoilla sellasta vaivaa, kuin vihlontaa nivusissa. Siis koko ajan. Välilevyt joo löysällä, mut onko se normaalii kun koko ajan sattuu? Nukkuessa, asentoo vaihtaessa, jalkoja nostaessa ja varsinkin kävellessä. Näin iltaa kohden hellittää, mut sitten yöllä taas sama peli jatkuu..

Tänään ollu sitten hirvee päivä kun ei oo pystyny mitään tekee, kun paikat iha höllänä. Ainoo asento missä pystyy olees on istuvaltaan. mielummin kovalla kuin pehmeellä.

nyt rv 38+5Kiitos kaikille vastanneille

Kommentit (2)

vihlonta alkoi kun vauva laskeutui alas ja nyt sitä on aika paljon.. Mistään liitoskivuista tms en ole kärsinyt ollenkaan.

Veikkaan että vointi helpottuu kun vauva syntyy ja siihen asti vaan pitää kestää. Asennon löytäminen on hankalaa ja varsinkin ylös nouseminen istualtaan tai makuulta on vaikeaa..Koitetaan jaksaa :)noffetus 39+1

itsellä ainakin ollut tuo jatkuva vihlonta jo parikin viikkoa riesana. Ja kävelen kuin kakat housuissa.Koita vielä kestää hetki, varmasti pääset tuosta(kin) vaivasta, kunhan synnytys on ohitse.Katjalah&nelonen rv33+6

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat