Miksi minua vaivaa syyllisyys jos jätän lapsen isälle hoitoon??

Vierailija

Ajattelen että minua rankaistaan siitä että otan omaa aikaa 4x kk ja lapselleni tapahtuu jotakin isän hoidossa.Lähinnä mulla on joku etiäinen, joka liittyy auto-onnettomuuteenEn osaa luottaa siihen että elämä kantaa tai on kantamatta.

Kommentit (9)

mutta olen aivan sydän kurkussa jos kuulen että isä on lähtenyt autoilemaan lapsen kanssa. Ei voi tietää milloin rattijuoppo ajaa kolarin mieheni auton kanssa.

ja kuitenkin olemme vain pieniä ihmisiä suuressa maailmassa eivätkä omat tekemisemme tai tekemättä jättämisemme kuitenkaan sen enempää merkkaa kuin kenenkään muunkaan.Kumpi on parempi, äiti, jolla ei oole lainkaan omaa aikaa ja elämää vai opetella sietämään epävarmuutta?t. joskus samojen asioiden parissa kamppaillut

olen eroamassa lasteni isästä ja toinen lapsi on vielä mahassa, no eroan varmaan vasta kun on syntynyt, mutta enpä kovin montaa kuukautta aio odotella.

päälle silloinkin, kun äiti on liikkeellä lapsien kanssa tai lapsi voi kotona tukehtua ruokaan äidin tai isän taiu jonkun muun hoidosssa tai tai tai...... ainahan voi sattua vaikka mitä, sille ei aina vaan voi mitään, vaikka parhaansa tekeekin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat