Mitä puuhaa 11-kuiselle lentokoneeseen?

Vierailija

Olemme lähdössä pitkälle lentomatkalle ja kaipailisin vinkkejä siitä, että miten pidän 11-kuisen vauvamme tyytyväisenä matkan ajan. Hän osaa jo kävellä, mutta en ajatellut päästää häntä käytävälle tallustelemaan. Muuten saamme tehdä sitä koko ajan ;) . Pari uutta kirjaa olen hänelle jo ostanut, mutta mitä muuta olisi kätevä ottaa reissuun mukaan?

Kommentit (3)

Vierailija

Rusinoita, maissinaksuja yms. Lempilelu ja joku uusi lelu kuten palapeli. Näillä me selvisimme, tosin loppumatkasta aika rupesi käymään pitkäksi ja olisi halunnut lähteä tallustelemaan konetta ympäri. Ei tosiaan kannata päästää, muuten ei jaksa olla enää yhtään paikallaan=) Hyvää matkaa!

Vierailija

Minusta ainakin pitkällä automatkalla kiinnostavia ovat olleet "kädessä pidettävät" lelut, joissa vielä mahdollisesti olis valoja ja/ tai ääniä. Eli esim. joku leikkikännykkä tai vastaavat. Tietty äänet ei saa lentokoneessa olla häiritseviä, mutta eipä leluista lähtevät äänet yleensä muutenkaan saa olla kovin voimakkaita... Pitkällä automatkalla toimivia olivat meillä ainakin viime talvena (lapsi 1+ v) myös käsi- ja sorminuket, joilla aikuinen voi lasta hauskuttaa/ viihdyttää.

Vierailija

minä ostin pienen magneettipiirustustaulun lentokoneeseen. Siihen oli kiva piirrell, mutta tuolloin tyttöni oli jo vanhempi. Lapsi kyllä helposti nukkuu pitkänkin matkan, joten liikaa touhua on turha varata.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat