Vierailija

Onko kellään kokemusta Riihimäestä kotikaupunkina? Mielipietitä sen viihtyvyydestä?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Riihimäki on kaunis, tunnelmallinen, lapsirakas ja siellä on ihan tarpeeksi kaikkea. (pienenä plussana myös Puuhamaa melkoisen lähellä + ihanat pääsiäistapahtumat).Kaverini perheineen asuu Riihimäellä ja ovat olleet tosi tyytyväisiä päivähoitoon (kouluista ei heillä vielä kokemusta). Ainakin heillä on joustettu päivähoidossa niin, että lapset voi olla tarvittaessa 17.30 saakka hoidossa. Vanhemmat käy Vantaalla töissä.

Vierailija

Minusta vaikuttaa kuitenkin, että Riihimäellä on keskustanaisempi keskus kuin esim. Hyvinkäällä? Millaisiakohan paikalliset koulut ja asuinalueet ovat maineeltaan?

Vierailija

i]Aikanaan asuin Riihimäellä, mutta heti tilaisuuden koitettua muutin pois. Ei siellä ole mitään!!! kaupatkin niin etäällä toisistaan, että autolla joka paikkaan mentävä.Älä muuta sinne, ennemmin vaikka Hyvinkäälle, on ihan vieressä.

[/quote]

Vierailija

ja silti pitäisi käydä Helsingissä töissä... Vaikea kysymys. Olen kuullut viime aikoina paljon positiivisia kommentteja Riihimäestä, siis sinne muuttaneilta helsinkiläisiltä.

Vierailija

Riihimäelle. Ja todella kannatti! Ihmiset ovat ystävällisiä, palvelun tasoa ei voi verratakaan Helsinkiin. Ihmiset aidosti kiinnostuneita toisistaan. Lapsien kanssa ihana paikka! Riihimäki kasvaa kaiken aikaa ja uusia asuinalueita tulee. Eiköhän nuo uudet asuinalueet pientaloineen ole rauhallisia.

Mieheni käy junalla Helsingissä töissä ja on totta, että aseman seutu on rauhatonta. Mutta pakkoko siellä on liikkua ja varsinkaan lasten kanssa?

Lapseni aloittivat päiväkodissa ja ovat tykänneet kovasti. Hoitajat ovat kokeneita ja vaihtuvuus minimissä. Helsingissä hoitajat saattavat vaihtua päivittäin. Kannattaa muistaa, että kasvavana kaupunkina Riihimäellä on todella hankala hoitopaikka tilanne. Itse jouduin odottamaan sen lakisääteisen 4kk, vaikka työt olisivat alkaneet aiemmin.

Vierailija

Tällä hetkellä asuntoilmoitus seuranta on kääntynyt Karjaan (tuleva Raasepori) suunnalle. Aikaisemminkin on seurattu Kirkkonummi, Vihti ja Lohja suuntaa. Miestä mietityttää eniten se jokapäiväinen matkustaminen. Ja tietenkin miten asuntomarkkinat muuttuvat.Pitäisi kuitenkin tehdä päätös ja se muutokin ennenkuin esikoinen aloittaa koulun.t. kantakaupungissa asuva

Vierailija

jos muuttaisin niin petsamo, koivistonmäki, hirsimäki,patastenmäki. ovat enimmäkseen ok taloalueita. ainoa vältettävä on peltsi

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat