Vierailija

Tarvitsisin uudet monot ja mietin millaiset kannattaa hankkia. Vuodessa kertyy kilsoja noin 100 eli sunnuntaihiihtäjä olen. Sukset ovat murtsikkasukset mutta enimmäkseen harrastan luistelua, koska pito ei sukset pohjissa pysy.Jos otan luistelumonot onnistuuko murtomaahiihto? Ja jos hankin uudet murtsikkamonot... no, se on jo koettu. Kumpaa suosittelisitte?

Kommentit (8)

Vierailija

Eli sulla on perinteiset sukset. Joissa ei pito pysy. Onko suksesi oikeat sinulle? Katsottu että ovat sinun painoluokan sukset? Onko pitoalue oikea?Epäilen että sinulla on väärät sukset. Osta kombot. Eli sellaiset joilla molemmat onnistuu.

Vierailija

ovat vähän korkeampivartiset kuin perinteisen monot, mutta niillä pystyy silti hyvin hiihtämään perinteistä ja vapaata (luistelua).

Vierailija

varmaan tarttis ostaa myös uudet sukset. Noissa on varmaan jotain pielessä jos ei pidä. Mahdollisesti liian jäykät. Paa suksi matolle ja paperi pitoalueen alle ja astu päälle. Jos paperi liikkuu, kun seisot suksella, ovat liian jäykät. Kaksi vaihtoehtoa: lihota itseäsi tai osta notkemmat sukset....

Vierailija

Sukset ovat kyllä painon mukaan hankittu, mutta niinkuin usein käy: halpa ei ole välttämättä parasta. Pitovoide ei vaan pysy viiden kilsan lenkkiä pohjissa. En jaksa jatkuvasti sitä lisäillä joten mieluummin luistelen.Täytyy katsastaa nuo combi monot ja jos jossain vaiheessa ostaisi uudet suksetkin. Mutta mun kilometrimäärällä en tiedä kannattaako...ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat