Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voihan surku. Lapsemme (8-vuotias) saapui paikalle kesken minun ja mieheni kiihkeimmän rakastelun. Luulimme, että hän oli jo nukahtanut aikaa sitten, mutta eipä ollutkaan...Selitimme jälkeenpäin mistä oli kyse, mutta voiko tuon ikäiselle jäädä jotain "traumoja"? Muistaakohan tapauksen vielä aikuisenakin? Tänään ei ole asiaa ottanut puheeksi, mutta pitäisköhän meidän vielä ottaa asia esille vai antaa sen vain olla?Onko kokemuksia?

Sivut

Kommentit (34)

todellakin tietää seksistä, yhdynnästä jne. hän ei vain sitä teille vanhemmille kysyttäessä paljasta. Kyllä ne jutut viimeistään ekalla luokalla opitaan kavereilta ja niiden isommilta sisaruksilta yms. Tässä kohtaahan tulee se ensimmäinen hetki muutenkin, kun vanhemille ei enää ihan kaikkea haluta kertoa.

Lainaus:

Olin ehkä tokaluokkalainen ja heräsin yöllä kun äitin ja isin makkarista kuului niin ihmeellistä ääntä (voihketta). Hiivin sinne katsomaan ja raotin ovea, ja siellähän ne täydessä touhussa sekstailivat. en silloin tajunnut mitä se oli,mutta se näytti todella pelottavalta ja itku kurkussa hiivin takaisin nukkumaan.

Sen jälkeen monena yönä toivoin ja rukoilin etten heräisi yöllä.

Ainakin minulle se oli niin pelottava kokemus,koska ei pystynyt ymmärtämään mitä siinä tapahtui. Kyllähän siitä sitten aikanaan toipui...ja joskus myöhemmin ymmärsikin mitä silloin tapahtui,mutten voi kieltää ettenkö muistaisi sitä hetkeä nykyisinkin kristallinkirkkaana..Nykyisin tietty nauran asialle,mut silloin oli kyllä itku kurkussa!
ei naurata ne pari yötä kun heräsin äidin ja miesystävänsä välistä heidän sekstaillessa, itku kurkussa teeskentelin nukkuvaa ja sopivaksi katsomani ajan päästä aina lähdin muka vessaan ja siitä omaan sänkyyn.

eikö lapsille voi opettaa ettei toisten makkareihin saa rynnätä? Ainakin meillä on lapsille jo pienestä lähtien sanottu että jos ovi on kiinni ei ole lupa tulla, vaan pitää koputtaa ja kysyä saako tulla. Lukkoa ei oo tarvittu koskaan

Eskarilaisille yleensä jo kerrotaan faktat vauvojen tekemisestä.

Itse ainakin olin jo ekaluokkalaisena hyvin selvillä siitä, että aikuiset ovat toisinaan yhdynnässä joko vauvatekotarkoituksessa tai ihan vaan kun se on mukavaa. Ja sen vuoksi äidin ja isän makuuhuoneeseen ei niin vaan rynnätä kesken yötä vaan koputetaan ja kysytään saako tulla.

Tottakai meillä on lukko ja laitamme oven lukkoon yleensä rakastellessamme (avain lukossa, ei näy edes avaimenreiästä). Tai ainakin ovi kiinni, jolloin askeleet kuuluvat. Riippumatta siitä, tietääkö lapsi seksistä mitään tai ei, se ei ole lapsen silmille sopivaa. Haluaisitko itse nähdä omien vanhempiesi rakastelevan? Oman seksielämäni haluan olevan vain minun ja mieheni välistä.

eikä tosiaan ole kysellyt yhtään mitään miten vauvoja tehdään tai mistä ne tulee tai syntyy. Kerran katselivat eläinohjelmaa missä aika hyvin näytettiin norsuvauvan syntymä mutta eivät kyselleet, sanoivat vaan et se tilahti mahasta.. en sitä noteerannut mitenkään oikeestaan, odotin silloin nelostamme..

Meidän 7v ei varmaan oo koskaan ees kuullut sanaa seksi!! Ja hän on sellainen että uskon että jos koulussa kuulisi juttuja kertoisi niistä..

mitä, etkö ikinä yllättänyt omia vanhempiasi sänkypuuhissa??? :DVoi eeh. Ei siitä nyt mitään traumoja jää, jos lapsella perusturvallisuus on kunnossa. Joskus sille kuitenkin valkenee, että äiti ja isi on TODENNÄKÖISESTI "tehneet sitä"...

Itte lapsena muutamaan kertaan saanut vanhemmat kiinni rakastamisesta, mutta ei se mitään traumoja jättänyt. Tuntui jotenkin tosi luonnolliselta, sitä äidit ja isät tekee. En kylläkään paljon nähnyt.Meitä oli monta lasta, ja pienet tilat. Kerran äiti ja isä oli ajatelleet alkaa puuhiin, ja avasivat kondomikäärettä. Isosisko vaan ei ollutkaan nukahtanut, ja kuuli rapinan oven läpi ja huusi "onko teillä karkkii, antakaa mullekin!"Jepjep. Meillä on aika avoimesti, suhteellisen suoraan, juteltu niistä jutuista. Mutta on se varmaan hyvä, että ihan pienet jää ilman semmoista. mutta vanhingollisempaa on varmaan esim. porno, kuin ihan äidin ja isän seksi, kun he toisiaan rakastavat.

Jos lapselle ei kerrota että seksi on aikuisten välistä hyvänä pitoa niin kai siittä traumoja jää.Eihän seksi saa mikään tabu olla, nekin jotka on nähneet vanhempien sekstailua oisivat varmaan selvinneet asiasta paremmin jos oisivat tienneet että seksi on luonnollista ja kuuluu aikuisten elämään.

ja se on yleensä kiinni kun sekstailemme. Sen verran kolinaa kuuluu, että kerkeää keskeyttämään touhun jos joku lapsista ovea tulee avaamaan:)Lisäksi mun mielestä vielä 8 vuotiaankaan ei kyllä tartte seksistä tietää, vasta 10 ikävuoden jälkeen aihe tulee ajankohtaseksi.

Rakastelua, kun hellitään ja vannotaan rakkautta kiireettömästi.. Ei varmaankaan kovin traumatisoivaa lapselle vaikka sattuisikin näkemään..Mutta sitten taas jos äiti ja isä pitävät rajummasta menosta, käytetään asuja, piiskoja.. kiroillaan, puhutaan tuhmia ja on jotain roolileikin tynkää, niin eihän lapsi sellaista voi ymmärtää, että miksi isä lyö äitiä ja äiti vaikertaa "hädissään".Meille ainakin makuuhuoneen ovessa tulee olemaan lukko (vaikkei lapsia vielä olekaan) ja myöskin opetetaan lapsille, että koputtamatta huoneeseen ei saa mennä jos ovi on kiinni. Yritän itse muistaa saman.. en välttämättä halua nähdä myöskään itse teiniäni masturboimassa.. Äiti menee koputtamatta huoneeseen.. Näkee pojan vetävän käteen. "ööh.. tuu syömään... öh.. sitten kun oot lopettanut".

Itse myös yllätin kerran vanhempani täydessä touhussa, menin tarkistamaan mitä kummaa ääntä sieltä makkarista kuului. Näky oli pelottava, ja tosi pitkään olin ahdistunut tuosta. Olin kouluikäinen.

Lainaus:


ei naurata ne pari yötä kun heräsin äidin ja miesystävänsä välistä heidän sekstaillessa, itku kurkussa teeskentelin nukkuvaa ja sopivaksi katsomani ajan päästä aina lähdin muka vessaan ja siitä omaan sänkyyn.
Miten voit herätä äidin ja sen miesystävän VÄLISTÄ heidän sekstaillessa? :O Mikä ihme asento sellainen voi olla...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat