Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kommenttia kaipaan aiheesta hengenahdistus ja panniikki

Vierailija

Esikoinen 7v kakoo nukkumaan käydessä limaa kurkustaan melkein oksennukseen asti ja tekee lähes paniikin siitä itselleen. On jännittyneen oloinen. Päivällä haukkoo henkeään usein jo toista viikkoa. Tällaista on ollut joskus pulitoista vuotta sitten, mutta se meni aikanaan ohi. Onko vinkkiä, mikä voisi auttaa? Limaa irrottavaa yskänlääkettä annettiin, muttei siitä mitään apua ollut, Astmaa ei ole, se on tutkittu. Vauvana ollut infektioastma. Nyt tuntuu, että varmasti on limaa rööreissä, mutta osin myös jotenkin psyykkistä hengen haukkomista, ikään kuin maneeri ja se auttaa, jos aikuiset istuu sängyn laidalla. Mä tuskaannun tähän. Toki haluaisin lasta auttaa, mutta ei se vieressä istuminen myöskään sitä limaa poista. Äh. Mielipiteitä/kokemuksia kaipaan?

Kommentit (4)

Vierailija

Ettei olisi tic-oireita (googlaa..)

Meillä 8v:llä välillä nuo pahenee, välillä ei ole ollenkaan. Yleensä huokailua, ihan kun olisi vaikea hengittää. Myös rykimistä ja "ryystämistä" eli niinkuin niistäisi räkää sisäänpäin.

Vaarallista tuo ei ole, saattaa kuulostaa pelottavalta ja häijyltä. Asiaan ei kannata kiinnittää liikaa huomiota jos on ticsejä

Vierailija

paniikkihäiriötä. Ylihengittäminen ainakin aiheuttaa tollasta hengenhaukkomista. Ite oikein stressaantuneena teen just noin ja sitte haukon henkeä kun tuntuu että on vaikea hengittää, ja sitte se tietty vaan pahentaa tilannetta.

Uusimmat

Suosituimmat