Joka keksii tämän älykkyystestin ratkaisun niin kertoo mullekin! *hermo menee*

Sivut

Kommentit (17)

Poliisi vie rosvon ja tulee yksin takas.

Poliisi vie pojan ja tulee rosvon kanssa takas.

Isä vie pojan ja tulee yksin takas.

Äiti vie isän ja tulee yksin takas.

Äiti vie tytön ja tulee isän kanssa takas.

Äiti ja isä menee yli ja poliisi tulee rosvon kanssa takas.

Poliisi vie tytön ja hakee sitten rosvon.

Kun äiti tulee isän kanssa takaisin, he ovat samalla rannalla kuin yksi tyttö, rosvo ja poliisi. Äiti ja isä eivät voi mennä kahdestaan yli jättäen tytön rosvon ja poliisin kanssa koska, kukaan ei voi palauttaa lauttaa kun isä/äiti ei voi jäädä yksin poikien ja yhden tytön kanssa vastarannalle.

Sitten toispuolelle jää poliisi, molemmat poitsut ja rosvo.Isi lähtee yksin toiselle puolelle missä isin saavuttua on äiti, tytöt ja isi.Pojat, rosvo ja pollari toisella puolella.Siitä loppuun menee aika helposti. Toi on ratkaiseva kohta!

Poliisi vie rosvon ja tulee yksin takas.

Poliisi vie pojan ja tulee rosvon kanssa takas.

Isä vie pojan ja tulee yksin takas.

Äiti vie isän ja tulee yksin takas.

Poliisi vie rosvon ja isä tulee takaisin.

Äiti vie isä ja tulee takaisin.

Äiti vie tytön ja poliisi tulee rosvon kanssa takaisin.

Poliisi vie tytön ja tulee takaisin hakemaan rosvon.Voila!

lopuksi poliisi vie toisen tytön ja lopuksi poliisi hakee rosvon. Lapset täytyy viedä niin että välillä molemmat vanhemmat ajavat lautalla edestakaisin.

Kun ei niitä poikia eikä tyttöjä voi viedä yhtäaikaa (vain äiti, isä tai poliisi voi ohjata lauttaa ja lautalle mahtuu vain kaksi), muttei rannallekaan jättää jos vastakkaista sukupuolta oleva vanhempi on siellä... Poliisikaan ei niitä lapsia voi kuskata, ku ei voi päästää rosvoa silmistään. Argh.En mä pääse tästä puusta pitkään.

se, että rosvo saa olla yksin vastakkaisella rannalla (ei karkaa)...eli voit poliisin avulla saatella yhden lapsen toiselle rannalle niin, ettei kukaan lapsista jää yksin äidin tai isän kanssa?Itse sain jo kaksi kertaa onnistumaan.

Sinne ei voi poliisi viedä rosmoa, koska takaisin voi tuoda vain pojan tai rosmon. Poliisi ei voi viedä isää, koska rosmo kolkkaa äidin. Poliisi ei voi viedä äitiä, koska isä jäisi tyttöjen kanssa. Äiti ei voi viedä tyttöä, koska toinen tyttö jäisi isän kanssa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat