mitä sanoisitte jos teitä pyydettäisiin lapsen kummiksi jälkikäteen? antakaa mielipiteitä

Vierailija

lapsemme on nyt 1v ja nähnyt kummejaan 2kertaa elämänsä aikana. en odota lahjoja enkä muuta maallista mammonaa vaan sitä että kävisivät edes kylässä. ajateltiin miehenkanssa että pyydettäisiin ystäväpariskuntaa kummeiksi mutta onko se typerää nyt näin jälkikäteen?

Kommentit (11)

Hei!

Ilman muuta voitte pyytää jos se tuntuu teistä oikealta ratkaisulta.

Kummin tehtävä on olla lapsen aikuinen ystävä ja jos kyseinen ystäväpariskunta haluaa tehtävää hoitaa, niin mikä ettei.

Se ei kuitenkaan korvaa aikaisempia kummeja vaan he ovat edelleen olemassa.

Juttelisin ehkä kuitenkin myös "ekojen" kummien kanssa siitä, että miksi tapaamiset ovat niiin harvinaisia ja voitaisiinko tavata kenties useammin? Varmasti haluatte heitä nähdä ja pysyä väleissä eikö? Tällöin vanhat ekat kummit eivät koe loukkauksena sitten sitä, että yhtäkkiä kummeja ilmestyy lisää kuvioihin.

Mutta lapsen kannalta on hyvä, että hänellä on aikuisia ystäviä olivat ne sitten kummeja tai eivät.

Ystäväpariskunnalle kummiksi pyytäminen on varmasti suuri kunnia.Kannattaa antaa ajan kulua näin joulun jälkeen, jolloin tunteet ovat muutenkin pinnassa ja palata asiaan taas vaikkapa helmikuulla, jolloin hulinat ovat ohi ja uusi vuosi uusine kujeineen.Nimimerkillä Lapsemme kummisedästä ei minkäänlaista havaintoa ristiäisten jälkeen!

sylikummi pariskunta erosi vähän ristiäisten jälkeen ja senkoomin ei ole heistä kuulunut mitään. paitsi 1v synttäreillä kävivät pikaseen molemmat.

-ap-

Itseänikin on vähän kaduttanut etten pyytänyt siskoani ja hänen miestään poikamme kummeiksi, mutta en ole asialle näin jälkeenpäin enää mitään tehnyt. Siskoni ei kuitenkaan välitä onko kummi vai ei, hän rakastaa poikaa ehdoitta... Kuten miehensäkin, joka vahingossa puhuu pojallemme kuin olisi tämän isä..

ja ollaan tekemisissä useamman kerran viikossa.

inhottaa vain kun esikoisella on kummit jotka pitävät yhteyttä ja kuopuksen kummivalinta meni noin mönkään:(

haluaisimme myös kupukselle kummit jotka ovat läsnä hänen elämässään.-ap-

mutta keltään ei voi kummiutta riistää,me ollaan ajateltu pyytää kakkosen ristiäisissä jos esikoisen kummin naisystävä suostuisi "siunattavaksi" tytön kummiksi, kun silloin ristiäisten aikaan he olivat juuri vasta tavanneet enkä tuntenut kyllin hyvin pyytääkseni ihan kummiksi, joten oli vaan siinä rinnalla ja luki raamatun kohdan, joten lapsi kuitenkin pitää tätä naista kumminaan,ja toinen kummipariskunta erosi ja kummitäti katkaisi välit meihin täysin, joten olisi lapsella sitten kuitenkin ihan virallisestikin kummitäti jos tämä sylikummin avovaimo suostuu :)

tämä pariskunta kyllä tietää että lahjojen perään ei olla vaan sen että on läsnä lapsen elämässä. ollaan siitä niin monesti puhuttu.-ap-

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat