Vierailija

"Uskallanko" jättää isän ja sisaruksen kanssa kotiin, kun itse lähden hautajaisiin? Olisin poissa reilun vuorokauden. Takaisin tulo kylläkin vauvan nukkumaanmenoajan jälkeen.Ei ole ollut yhtään yötä erossa aiemmin. Isänsä hoidossa kyllä säännöllisesti ilman äitiä pari kolme tuntia kerrallaan.

Imee rintaa vielä tiheästi, öisinkin jonkun verran. Pakastimessa kyllä lypsymaitoa, sitä ei viime kerroilla kyllä kauhean hanakasti ole halunnut ottaa. Syö kiinteitä kolmesti päivässä noin desin verran kerrallaan. Vettä ei kauheasti juo, vaikka tarjotaan.Tietysti tiedän, että pärjää, mutta äidin sydäntä silti hieman kirvelee, mahtaako pikkuisella olla liian ikävä äitiä (ja tissejä ;D)?

Sivut

Kommentit (18)

En tuomitsisi ketään huonoksi äidiksi, mutta ihmettelen aina, kun pieniä vauvoja viedään yöhoitoon. En vaan pysty, tiukkaa tekee vaikka välillä kypsyttää. Kolmesta vauvastani olen ollut yötä erossa vasta, kun nämä ovat olleet 12-15 kk ikäisiä.

Sinulle myös ne hautajaiset tärkeät ja sinun täytyy saada rauhassa osallistua niihin. Sinulle tekee myös hyvää olla hetki erossa vauvasta ja todeta että hyvin iskän kanssa pärjästivät (nim.merk. kokemusta ovaava kohtalotoveri)

vaan lapsi on tutun turvallisen isänsä hoidossa kotona9 kk ja 12 kk välillä onkin huima ero, kakstoistakuinen on käytännöllisesti katsoen aikuinen...

Haloo itsellesi.Ymmärsit varmaan pointin, ainakin jos yritit: ei lapsen HOITOON JÄTTÄMISESSÄ esim isovanhemmille ole mitään pahaa, eikä siinä että isä HOITAA vauvaa. Mutta kaikki eivät halua olla EROSSA vauvasta kun vauva on pieni ja suhde symbioottinen.

joille ero vauvasta tekee kipeää.Ja isällä on kyllä oikeus vauvaan ja kahdenkeskiseen aikaan, mutta ikävä ei mielestäni ole ollenkaan verrattavissa: vauva ei koskaan ole ollut isän kehossa tai syönyt tämän rinnoilta. Itselläni fyysinen läheinen, symbioottinen suhde vauvaan kestää pitkään ja tuona aikana ero tekee suorastaan kipeää. Isäkin toki poissa ollessaan ikävöi, mutta hieman eri tavoin.

Järki sanoo, että tietysti pärjää ihan hyvin, mutta tunteet ei :P.

Pitää vielä miettiä mitä vaihtoehtoja on. Tuntuisi turhan rankalta raahata vauvaa mukana monta sataa kilometriä edes takaisin lyhyellä ajalla.

Sanoiko joku ettei pysty olemaan tuon ikäisestä erossa kuin muutaman tunnin? Miksi ette anna lapsen ja isän myös viettää aikaa kahdestaan (ilman äitiä), kun kerta itsekin saatte siihen mahdollisuuden joka päivä? Oletteko tulleet ajatelleeksi että ehkä isät haluaisivat myös viettää rauhassa aikaa lapsensa kanssa, tehdä ja touhuta arkisia asioita aivan omalla tavallaan? Kyllä äidit ovat aika itsekkäitä jos eivät annan isälle tällaista mahdollisuutta omaan ikävään vedoten... Entäs isän ikävä???

pari kolme tuntia kerrallaan. Tuskin kumpikaan erityisemmin saa mitään kahdenkeskisistä öistä ;).Kyllähän vauva isänsä kanssa pärjää, mutta on kuitenkin vielä minussa niin kiinni (ja minä vauvassa), etten vieläkään ole osannut lopullisesti päättää lähdenkö yksin vai vauvan kanssa.

Koko perhe emme lähde noin pitkälle reissulle raahautumaan koirinemme päivinemme yhdeksi yöksi. Majoitustilaakaan ei oikein perillä ole koko porukalle.Sekin puoltaisi vauvan kotiin jättämistä, että yli neljän tunnin junamatka olisi varmasti rasittava puolin sun toisin, ja vielä seuraavana päivänä takaisin päin..

Vauvalla kova menovaihde päällä, eikä tuossa junassa ole edes mitään leikkivaunuja.. Nukkuminenkaan ei tahdo onnistua jos on liian "mielenkiintoisessa" ympäristössä.No, onneksi on vielä melkein vuorokausi aikaa tunnustella tilannetta ;).ap

en vaan pystyisi. Tuo epäilevä tunne, mikä sinulla on, kertoo siitä ettette lapsen kanssa ole vielä valmiita eroon.Sanon silti, ettei lapsi kärsi siitä, että jää isän hoitoon vuorokaudeksi, vaikka ikävöisikin. Ja sinulle matka yksin - vaikka hautajaisiinkin - voi olla virkistävä kokemus. Mutta on ihan ok, jos et halua olla erossa noin pienestä. Voisitteko lähteä koko perhe matkalle?

me äidit olemme kovin erilaisia. Minua ahdistaisi pelkkä ajatuskin, että vasta tuossa iässä vasta harkitsisin lapseni hoitoon jättämistä. Ja vielä isä kyseessä... Hei, olet vuorokauden pois ja lasta hoitaa isä. Hellitä vähän, jookos.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat