Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (62)

Vierailija

Kiitos Sari, ihana tieto, että ovat reilua kokoa niin ehtii sitten vähän aikaa käyttääkin oikeasti kun vaan parin pesun ajan.Kävin omassa kaupassa katsastamassa valikoiman myös. Ne limet housut ihastuttivat. Näytti ihan maihinnousupöksyiltä. Mitenköhän harvoin se tuotevalikoima vaihtuu? Ei oltu vielä sivuja suomeksi käännetty , joulukuusta siellä puhui. Ehkä keväämmällä =) Tai sitten katsoo, että tilaa ne suomalaiset muutenkin...

Vierailija

Lainaus:

Laitatko viestiä kun käyt kaupassa, oliko siellä vielä tarjousvalikoimaa. Meillä tarvittaisiin ainakin 24 ja 28 koon välikausikenkiä. Itse menen vasta viikonloppuna.
Minä menen vasta ensi viikon lauantaina eli reilun viikon päästä Tukholmaan. Se taitaa olla liian myöhäistä sinun kannaltasi. Mutta jollei ole, voin toki ilmoittaa. :-)

Vierailija

Kiitos täältä myös tikrukakrulle vinkistä. Meiltä lähti eilen kans tilaus kahdelle pojalle eli monet kengät pitäisi tulla. Tuolla oli ihanasti noita isojakin kokoja lapsille, täytyy jatkossakin pitää mielessä, kun meidän tokaluokkalaisen kengät on kokoa 38-39.

Vierailija

Mä tilasin noita Maxomorroja Nettivaatteesta ja kyselin samalla vähän merkin tulevaisuutta. Oli tilannut nyt lisää mitä oli saanut ja ilmeisesti maalis- huhtikuussa tulee kevätuutuudet, ei tiennyt hänkään niin tarkkaan.

Olikohan tuotteiden suosio yllättänyt kauppiaan kun näytti että heti loppuvat :)

Vierailija

PO.P:ssa oli paljon sisävaatetta, toppapukuja, fleecejä ja takkeja -30% (ihan jotain yksittäisiä sisävaatteita oli myös -50%),

JesperJuniorissa Reimateciä, Espritiä ja Tuttaa -30 %. (Oli jotain muitakin merkkejä, en muista tarkemmin.)

Vierailija

itse en ole ale-shopannut vielä mitään enkä nyt viikonloppunakaan taida vielä lähteä, ehkä alkuviikosta sitten tai vuodenvaihteen jälkeen...Jesper&Junior näyttää mainostavan alea....-30% reima, jonathan, ticket, ja -50% motions topat.Lakritzissa ale -25-30%Nää alet ei saa vielä mua liikkeelle vaan taidan jatkaa lasten kanssa rauhallista yhdessä oloa ulkoilun ja pelailun merkeissä:)

Vierailija

Sunnuntaina siis tilasin tuolta barnskospecialistenilta ja tänään postipoika toi kengät kotiovelle! Tilaus oli ihan oikein,kaikki viisi paria olivat oikeat merkkeineen ja kokoineen.

Vierailija

Mäkin tilasin eilen illalla mutten oo saanu vieläkään tilausvahvistusta sähköpostiini! Tilausvahvistus näkyy kuitenkin sivustolla kun kirjaudun sinne. Kai mä täs vaan odottelen muutaman päivän... Vai?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat