Mitä hittoa!? Miehen kuiteista päätellen se on ostanut

Vierailija

HK:n sinistä??Missä se nyt on? Ei ainakaan kotona ole näkynyt? Mitä mä nyt teen?!

Kommentit (8)

Mieheni tunnustautui homoksi juuri vastaavassa tilanteessa.Oli yön yksinäisinä ja hiljaisina tunteina tunkenut HK:ta perseeseen.En olisi sitä halunnut kuullaa, mutta itsepähän tinkasin vastausta.En tiedä, miten voi n elää tästä eteenpäin. Viime viikot ovat olleet pahoja ja joulutunnelma on ollut pahasti kadoksissa.Älä kysy, jos et kestä vastausta. Suosittelen, että jätät sen miehesi pikku salaisuudeksi.

Ehkä avioliitto on sille vaan kulissia, pitää enemmän HK:n sinisen muodoista. Onkohan syönyt edes sitä vai käyttänyt sitä johonkin muuhun tarkoitukseen? Yöks. Voimia sulle ap. Ikävä että sattui vielä joulunaikaan tuollainen tapahtuma.

Äsken kun keittiöroskista tongin, niin vahingossa löysin sen hk sinisen kääreen.

Kuinka otan tän puheeksi miehen kanssa? En taida kestää kuulla totuutta...Lainaus:

ja sitten löysin ton kuitin. Ajattelin heti, että joku toinen täytyy olla.

jos ei ole ostettu myös rasva tuubia.Eiköhän se HK ole kenties mennyt rakastajattarelle, mikäli ei ole kotona näkynyt.Tuskin HK:ta piilotellaan kotona jos ei ole penetraatio tarkoitukseen ja silloin tosiaan tuo rasvatuubi olisi myös kuitissa.Omasta mielestäni rakastajatar on pienempi pahe kuin kaappihomous. Kaikillahan meistä on omia pikku paheita ja salaisuuksia.Anna asian olla, jos rakastat miestäsi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat