Mitä virikkeitä 1-vuotiaalle lentokoneeseen?

Vierailija

Olemme lähdössä pitkälle lentomatkalle ja kaipailisin vinkkejä siitä, että miten pidän vajaa 1-vuotiaan taaperomme tyytyväisenä matkan ajan. Hän osaa jo kävellä, mutta en ajatellut päästää häntä käytävälle tallustelemaan. Muuten saamme tehdä sitä koko ajan ;) . Pari uutta kirjaa olen hänelle jo ostanut, mutta mitä muuta olisi kätevä ottaa reissuun mukaan?

Kommentit (3)

Vierailija

tuollaisten eväiden mukaan ottamisen? Helpottaisi nimittäin suuresti, jos jotain pientä naposteltavaa olisi mukana. Olen ollut siinä uskossa, että vain avaamattomissa paketeissa saa lastenruokaa viedä esim. purkkiruoan muodossa tms ja sekin litran läpinäkyvään pussiin pakattuna. Mahtavaa olisi, jos näin ei oikeasti olekaan.

Vierailija

Reissaamme parin pienen lapsen kanssa vuodessa kaksi kertaa ja ruoka, pikku yllärit ovat paikallaan silloin kun lapsi ei enään jaksa, on toiminut ainakin meillä. Popcornit pikkukipossa, vesimeloni, omenansiivut tms mistä lapsesi tykkää. Myös muovailuvaha on ollut kiva, vähän sotkee tai väritysjutut jos lapsi tykkää.

Vierailija

että suosittelen myöskin ottamaan naposteltavaa mukaan. Ruokia saa ottaa, kunhan eivät ole nestemäisiä! Rusinat, maissinaksut, murot yms. ovat hyviä ottaa mukaan. Lastenruokia ei tarvitse pakata läpinäkyvään muovipussiin, pelkästään lääkkeet, meikit, käsidesi tvs joita on mukana. Kannattaa kuitenkin pakata lastenruuat erilliseen pussiin päällimmäiseksi käsimatkatavaroihin niin saavat helposti ne tarkistettua jos haluavat. Suomen päässä yleensä haluavat mutta ulkomailla eivät ole niin tarkkoja..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat