Apua! Kiinteät aloitettu, eikä vauva ole kakannut viikkoon!?

Vierailija

Nyt alkaa olla äidillä huoli, kun vauva ei ole kakkinut viikkoon... Aloitimme kiinteiden maistelun pari viikkoa sitten ja nyt on ukko ihan tukossa. Ei vaikuta tuskaiselta, mutta mistäs sitä noista itkuista tietää. Neuvolaankaan ei voi soitella näin joulunpyhinä.Onko tää normaalia??

Kommentit (9)

omalla pikkuisella kun meni maha kovalle, ja siitä alkoi jo näkyä päällekin päin, että oli huono olla: laitoin selälleen sängylle hänet makaamaan ja jumppautin vauvan jalkoja kevyesti koukistaen vatsanpäälle ja takaisin suoraksi. Ihan hellästi ja rauhallisesti, jonkin aikaa. Meillä toimi ja kohta pungersi kovaa kakkaa, kun sai sen kovan alun ulos niin sitä "nauhaa" riitti ja riitti. Jos ei ala toimimaan vatsa, niin varmaan käynti apteekkiin olisi tarpeen, eikös Levolacia saa antaa jo aika pienille? Tarkista kuitenkin, en muista ihan varmasti! Tsemppiä!

ihan silloin tällöin: Jumppaa ensin kuten joku kirjoitti. Laita kuumemittariin reilusti perusrasvaa tai ölyä ja ärsytä hellästi. Meillä oli lapsella ainakin aluksi se, että siellä oli ulostetulppa. Ei kannata ihan jatkuvaan käyttöön mutta kysyin asiaa kerran lääkäriltä ja sanoi että aikuisillakin tuseerataan.

Mun kuopukselle kävi samoin, kun kiinteät aloitettiin. Levolacia voi antaa, mutta itse odotin, että maha alkaa toimia itsestään. Siihen meni 12 päivää. Tyttö oli ihan hyväkuntoinen koko ajan. Päärynä on hyväksi vatsan toiminnalle, ja tietty luumukin.

älä levolacia ala antamaan tollaselle pikkuiselle ku luumu tai mallasuute tehoaa yhtä hyvin..voit muutaman lusikallisen luumua antaa ja kohta varmaan toimii taas suoli..ja yritä joka ruokailun yht. antaa tilkka vettä vaikka lusikasta jos ei pullosta ota..ja jos kiinteät vasta aloitusvaiheehan se suolentoiminnan pakosti..eli maitokakkaa tuli meillä joka syötön jälk. mutta kiinteät ku aloitettiin niin saatto mennä parikin päivää ennenkö kakkas..

Meillä lapseni oli samanlainen kun minäkin olin kuulemma vauvana. Eli kerran viikossa oli kakka päivä. Ja sitä kakka sitte riitti ja riitti...mut toisaalta oli helppo kun ei tarvinnut peppua joka päivä pestä ja vaippojakin säästyi. Meillä vauva ei mitenkään oireillut pitkästä kakka välistä.

Meillä oli ihan sama juttu, mekein kahden viikon kakkatauko. Luumua annoin ja jumppasin jalkoja kuten edellä kerrottiin. Jos vauva ei tuskainen, ei hätää! Soittele vasta jos pari viikkoa menee ettei kakkaa tai on tuskainen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat