Olen jättämässä miestä pienen munan takia, miten sanon sen hänelle?

Vierailija

Mies on muuten kiva, mutta en mä voi olla miehen kanssa, jonka muna on naisen peukalon kokoinen juhlakunnossa. Eikä sen edes seiso kunnolla, vaan lörpähtää pian. Sitten se hihittää ja nylkyttää mun reittä ja kysyy tuntuuko hyvältä.En siis halua sanoa sille, etten halua nähdä enää sitä pikku munan takia, koska se on tosi loukkaavaa. Mutta kun muutakaan vikaa siinä ei ole.

Kommentit (3)

Voiko olla totta..?Ei minunkaan miehelläni mikään jätti ole, mutta ihan riittävä. Lisäksi on muuten niin taitava että saan parempia orkkuja kuin ikinä jättimunhaisen exäni kanssa.

ehdotan että sanot ettet usko teillä löytyvän yhteen sopivuutta fyysisellä puolella, sinulla on toiset mieltymykset. Eiköhän se riitä. Jos tivaa lisäselityksiä, voit sanoa että "sen vaan tietää jos ei natsaa".Minkäs sille mies voi, mutta itselleni riittäisi myös eron syyksi.

vaan sanoisin että haluan eron! ja että sinusta tuntuu että ette sovi yhteen. Mutta ei toista tarvitse loukata niin pahasti että sanoo pienen munan syyksi. Hän ei sille voi mitään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat