Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsiperhe Tukholmaan nyt talvella - suosittele minne mennä?

Vierailija

Vasalaiva ja Junibacken nähtiin viimeksi.Ei olla perinteisiä museoihmisiä.Entäpä mikä muu ruokapaikka pieneen nälkään kuin Mäkkäri?

Kommentit (5)

Vierailija

Aquaria-vattenmuseet on se mistä täällä mainittiin, kiva paikka kaikenikäisille lapsille. Siellä me yleensä syömme myös lounaan.

Skansen on auki talvellakin, ja hyvä kohde lapsille.

Cosmonova ja luonnontieteellinen museo kiinnostavat aina.

Meillä lapset ovat jo kouluikäisiä (poikia), olemme käyneet mm. Armeija-museossa katsomassa tykkejä yms. sotaroipetta sekä jääkiekko-ottelussa (edellyttää yöpymistä Tukholmassa).

Vierailija

Oltiin viime talvena ekaa kertaa 6v:n kanssa ja viihdyttiin kaikki. Siellä on kaikenlaista vempelettä kaikenikäisille aina peuhupaikoista tv-studioon ja kaikkea siltä väliltä. Junibackenissa oltiin joskus pienemmän kanssa ja sekin oli kiva.

Jos olet maanantaina Tukholmassa, muista, että museot ovat yleensä kiinni silloin (paitsi tuo Tekniska museet).ps. mekään ei missään taidemuseoissa juosta...

Vierailija

Tropicarion tapainen.Ruokapaikkoja on Tukholma(kin) pullollaan. Menkää superhuonon Mäkkärin sijaan vaikka Burger Kingiin (jos hampparia haluatte), on tuhat kertaa parempi.

Hötorgin hallissa on herkullisia kebab-paikkoja ym. "Nähtävyytenäkin" hieno!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat