Astianpesukoneista, alet ja hyvä merkki?

Vierailija

Meillä on vanha astianpesukone. Peseekin aika huonosti ja tosi usein putsaan kaikkia osia jotta pesisi jotenkin. Onkohan Miele paras merkki? Onko joku toinen tosi hyvä (Bosch?). Paljollakkohan saisi tarjouksesta? Mun mielestä miele on usein maksanut yli 500..saisikohan tarjuksesta hyvä jollain 300:lla?

Kommentit (7)

Tykkään kovasti. Pesee hyvin. Ainoa miinus on, että pesee

melko kauan, mutta niin taitavat kaikki uudet sähköä ja vettä

säästävät koneet tehdä.

Korjaaja sanoi, että aika paljon noissa on vikoja, jos toimintavarman haluaa, niin sitten se Miele on paras vaihtoehto. Halvimpia ja tuntemattomampia merkkejä ei missään tapauksessa kannata ostaa. (ja pitää olla Euroopassa tehty)

Meillä koneen merkin ratkaisi yläkori, johon sopii meidän astiat. Joissain malleissa sen tyyppiset yläkorit, ettei astioita olis järkevästi saanut. Kyseessä siis se kapeampi malli.

Ja itselleni koneen puhdistettavuuden pitää myös olla helppoa. Kolmas ratkaiseva tekijä on käyntiääni, mahdollisimman hiljainen, kun keittiössä kuiteknkin oleillaan samaankin aikaan kun kone on käynnissä. Ohjelmien kestoakin kannattaa vilkaista.

Helsingin energian sivuiltä löytyy kodinkoneopas, jossa voi vertailla eri koneiden ominaisuuksia, ov-hinnatkin siellä on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat