Mä niiiiin haluan olla raskaana! Miksi ei menkat tule...

Vierailija

.

Kommentit (5)

Kp 34/32 ei ole menkat tulleet. Olen koko viikon tikuttanut. On kaikki mahdolliset raskausoireet olleet jo parin viikon ajan:-nilkka/kantapääkipua

-rinnat turvonneet

-maitoa tihkuu

-alavatsalla painon tunnetta

-kohdun korkeudella kipuja, viiltokipuja, arkuutta

-uniherkkyyttä

-etovaa, kuvottavaa oloa

-lisääntynyt valkovuoto

-kohdunnapukka kova ja korkeallaTestasin viimeksi eilen aamulla aconin early detection -liuskalla negatiivisen.Tosin viime raskaudessakin plussa tuli vasta kp 39/32. En vaan jaksa odottaa, minulla nimittäin on päällä lääkitys, joka nimenomaan alkuraskaudessa on erittäin haitallinen sikiölle.

itseasiassa, luulin että sairauteni/lääkitykseni takia en voi oikeastaan tulla edes raskaaksi.raskaudesta haluaisin tietää mahdollisimman varhain,koska (raskaus ei ole uhka terveydelleni, päinvastoin) lääkitys tulisi purkaa ja vaihtaa toiseen lääkkeeseen.ja kyllä, toivoisin toki lapsia lisää, mutta varsinaisesti en kyllä kuumeile, enkä kuvittele oireita... ;)ap

Siis siihen miksei menkat toimi normaalisti eikä raskauskaan ala.

Prolaktiinin liikaeritys. Mitä enempi tissejäs puristelet ja kokeilet, sitä enempi prolaktiinia erittyy ja estää "raskauden alkamista".

Saattaa kieliä myös kilpirauhasen toimintahäiriöstä.Hengitä syvään ja niin helppoa kuin se toisen onkin sanoa..unohda koko juttu.

Etsi jotain muuta täytettä elämääsi, niin oireet helpottavat=D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat