Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tähän pinoon parhaat ALE-vinkit, kiitos!

Vierailija

Joko olette ehtineen alennusmyynteihin? Mihin kannattaa ehdottomasti suunnata ja mitä tarttui itsellesi mukaan?

Sivut

Kommentit (28)

Ostin servettejä, piparikahvia (nam mikä tuoksu), lasisia palloja joulukuuseen

( laitoin heti) ja punaiset kuplalasiset viinilasit. Kaikki siis puoleen hintaan, olisin nämä halunnut jo aiemmin, hyvä että maltoin.HM ei mielestäni ollut kummoinen, suuntasin Lindexille ja sieltä lapsille mekkoja, hameita ja tunikoita -50 & - 70 % alessa. Hyvä saalis!Lasten töllöön digiboxi 29,90 ovh 99, emme olleet saaneet aikaiseksi hankkia, nyt voivat katsoa muutakin kuin dvd-elokuvia taas pitkästä aikaa :)Jotkut "alet" oli ihan naurettavia, esim. Hairstoren "alessa" oli samat hinnat kuin muulloinkin.Accessoriez myi myös joulukamat -50 % ja ostin niitä iki-ihania roikkuvia jouluhahmoja kuuseen.

ja sain Reimatecit mielestäni hyvään hintaan. Oli enää yksi takki ja yhdet housut lapseni kokoa, joten alkaa siellä olla valikoimat vähissä. Jonathaneja (takkeja ja housuja) oli enää vain tosi isoja kokoja (130->)Sellon Lindex oli ihan pettymys. Ei oikein ollut mitään tytöille. Ennen joulua jo oli siellä suurin piirtein kaikki sesonkikama loppu..Sellon Prismassa oli mielestäni hyvällä alennuksella toppavaatteita lapsille (Remua ainakin).

Warpin paitoja puoleen hintaan ja samoin Niken ja Adidaksen hupparit -50%. H&M ihan huuhaata myös siellä, Lindexistä yhdet farkut 1/2 hintaan. Kenkäkaupoissa katselin huvittuneena 10% alennuksia...

(Tampere) ja kehno oli saalis. Lähinnä lastenvaatetta metsästin, etenkin Reiman haalaria pojalle, mutta eipä ollut vielä alennettu tai sitten aleprossa oli joku 20-23. Jotain kivaa sisävaatetta löysin Kekäleestä (-30%) ja itselleni Stockalta yhden topin -40%. HM:llä ei ollut lastenpuolella mitään vielä alennettu. Täytyypä katsastaa seuraavaksi citymarketit yms. haalarin toivossa.

Olisin ostanut pojalleni vaatetta, mutta 86-128 -kokojen poikien nurkkauksessa ei ollut yhtään mitään alessa. Siis ei ainuttakaan alekylttiä koko nurkassa. Oli siellä liikkeessä jotain muuta ilmeisesti alennettu, mutta aika ihmeellisesti jätetty syrjään kokonaan leikki-ikäiset pojat.

Alennuksiin ei ole siis tarvetta tällä osastolla.Lainaus:

Olisin ostanut pojalleni vaatetta, mutta 86-128 -kokojen poikien nurkkauksessa ei ollut yhtään mitään alessa. Siis ei ainuttakaan alekylttiä koko nurkassa. Oli siellä liikkeessä jotain muuta ilmeisesti alennettu, mutta aika ihmeellisesti jätetty syrjään kokonaan leikki-ikäiset pojat.

Citymarketista löytyi Fisher Price talo hintaan 30 e, ovh. 129e!

BR-leluista jotain pistooli-juttua tietokonemekanismilla 30 e, ovh 70 e!

Kiva kun meidän joulupukki tulee vasta uuden vuoden aattona!

Mäkin ostin eilen puolukkaa, tosin vain 40% alella Sokokselta. Joulujuttuja oli hyvässä alessa niin Stockalla kuin Sokoksellakin. Miehelle tarttui kolmet Mexxin vesipestävät puvun housut Stockalta mukaan, á 25 e. Oli minusta hyvä löytö, kun pelkkä pesetyskin taitaa olla yli puolet tuosta.

Siellä on yleensä ihan ok alet ja minä ( tämän ketjun Pentik-intoilija) löysin sieltä tytöille. Hassua, kun ei ole poikia niin en tosiaan edes tiedä miten missäkin vaatekaupassa on poikien vaatetta. P.O.P:issa varmaan on, mutta ale oli vasta -30%...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat