Tunnetko naista, joka olisi abortoinut sikiön

Vierailija

pelkästään sukupuolen vuoksi?

Sivut

Kommentit (25)

Lainaus:

ihan suomalainen nainen ja suomalaisessa sairaalassa abortti tehtiin. Näistä tapauksista ei ilmeisesti paljon puhuta Suomessa.


EI ole totta... Suomessa ei tehdä sukupuolen perusteella aborttia

Eikun tyttösikiölle myrkkyruiske sydämeen, äiti synnyttää ja roskiin.Köyhällä maaseudella ei ole varaa ultriin, lääkärikäynteihin ja abortteihin. Tyttölapset hylätään jonnekin puskaan kuolemaan nälkään.Ehkä näitä lapsia voitais muista huomenna?

abortti tehdään missä tahansa raskauden vaiheessa. Jos äidin mieli ei kestä "väärää sukupuolta" ja vaarana on esim. äidin itsemurha, raskaus keskeytetään. Tämä toteutuu myös Suomessa (Kiinaan saakka ei tarvitse mennä tässäkään asiassa)!

Puhut PAKKOabortista. Noin tapahtuu kun saa toisen lapsen.

Nainen voidaan abortoida viimesilläänkin jos jää kiinni.

Jos muistat niin Kiinassa yhden lapsen politiikka, jokkut SAATTAA saada oikeuden toiseen, mutta yleensä ottaen ei. Tytöt voidaan laittaa adoptioon, se ei estä koittamasta saada poikaa. En usko että kukaan tekee aborttia enää loppuraskaudesta sukupuolen mukaan, varmaan tapahtuu aikasemmassa vaiheessa.Suomessa sukupuolen mukaan tehty abortti on jokseenkin hankalaa, koska noin puolessa välissä raskautta kun sukupuoli "selviää" ei aborttia enää tehdä kuin vakavissa kromosomihäiriöissä jne.

Terveydellisistä ymmärrän, mutta en jos on "väärä" sukupuoli".

Itselleni lääkäri ei helposti ois antanut "lupaa" aborttiin, vaikka syy olikin terveydellinen "lonkat oli vielä "paskana" ekan jälkeen" =löysät) ja toinen tuli aika pian toisen lapsen perään. Mutta onneksi en tehnyt aborttia. Rakastan lastani!!

En olisi ikinä voinut antaa sitä anteeksi itselleni.

Lainaus:

Onko alinta saastaa, jos ihminen tiedostaa kestokykynsä? Monet meistä saa "väärää" sukupuolta ja sitten kostaa loppuelämänsä sitä lapsiin!!! Toiset meistä toimii fiksummin...

</p> <p>12 mihin perustat provoiluepäilyn?</p> <p>[quote]</p> <p> <br /></p> <p>[quote kirjoitti:

minä tiedän mitä tein ja miksi
Olet saanut abortin viikoilla 20+1 MT-ongelmiesi vuoksi. Et siksi, että odotat "väärää sukupuolta" olevaa lasta! TEO ei anna lupaa aborttiin kuin tietyistä syistä, lapsen sukupuoli ei ole sellainen. Sinun MT-ongelmasi on ollut syy.

Onko alinta saastaa, jos ihminen tiedostaa kestokykynsä? Monet meistä saa "väärää" sukupuolta ja sitten kostaa loppuelämänsä sitä lapsiin!!! Toiset meistä toimii fiksummin...

Tällä naisella oli ennestään 5 tyttöä ja yrittivät poikaa saada.

Venäläinen nainen kyseessä. Siellä tuo on kai aika yleistä. Ylipäätänsä tehdään paljon aborteja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat