Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

.

Kommentit (5)

Ikean Expedit -hylly valkoisena, osassa hyllyistä on laatikko pienille leluille (esim. legoille) ja osa hyllyistä on avoimena (esim. kirjoille). Lelut kerätään yhdessä tytön kanssa aina nukkumaan mennessä, päivällä saavat olla niin levällään kuin sattuvat olemaan. Ainoastaan kirjat ollaan opetettu tyttö ottamaan yksi kerrallaan ja palauttamaan hyllyyn heti lukemisen jälkeen. Toistaiseksi toimii kun ei olla vielä uhmaiässä tai mitään JA sotkijoita on vain yksi. ;)

meillä on valkoisena Ikean Expedit-hylly tässä suurimmassa koossa http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40047675

Siihen saa värillisiä, läpinäkyviä muovilaatikoita, laatikkosarjan (yhteen koloon 2 kirjoituspöydän laatikkoa), pahvisia laatikoita (ainakin vaaleanpunaisia)... Kaikissa koloissa ei ole mitään laatikkoa meillä, vaan kolossa kirjoja.

Hylly toimii toimii myös tarvittaessa tilanjakajana. Meillä toiminut hyvin jo monta vuotta.

Lisäksi huoneessa on parvisänky, kirjoituspöytä ja seinähyllyjä.

Halusin kuitenkin hieman "siromman" hyllyn, kuin tuo edellä mainittu. Meillä aika pieni lastenhuone..Hommattiin sitten tämä:http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S49819508Siihen saa kolmea eri kokoa laatikoita ja hylly on käytettävissä molemmin puolin, kun ei ole takaseinää. Pieni hyllykkö, johon saa paljon tavaraa. =)Nyt on lisäksi hankintalistalla hyväkuntoinen käytetty pitkähkö tv-taso. (löysin vinkin jostain lukemastani blogista..=)) Meillä kertynyt noita lego-juttuja, siihen olisi tarkoitus laittaa pojan ritarilinnat ja paloasemat ym. legohärvelit. Ja saisi muutaman matalan lelulaatikon vielä mahdutettua "välitasoon".

Minkälaisia systeemejä teillä on lastenhuoneessa että saatte sen pysymään kuosissa?Meillä on ikuisuusongelmana se ettei leluja saa mitenkään nätisti. Perinteiset värilliset laatikot on jo kokeiltu. Onko jotain hyllyä tai jotain olemassa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat