Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tai ylipäänsä vapaiden loppuessa mutta jos pitempään on töistä pois niin vitutuskin on kovempi. Mutta kun sinne töihin sitten menee niin on kuin ei ois poissa ollutkaan eikä siellä enää vituta. Kyllä se ap siitä taas :)

Kommentit (5)

Vierailija

ahdistaa niin pirusti mennä ma töihin =( viikon loman jälkeen tuntuu niin raastavalta. ja kun kaikenlisäks on henkisesti niin raskas työ kun saa koko ajan kuulla miten huno on.. ja raskaana ollessa vielä aphempaa =(

Vierailija

Joululoma alkaa olla meikäläisellä takanapäin, nyyh. Muu perhe jatkaa lomailua, äiti menee töihin huonenna iltavuoroon, nyt jo ahdistaa. Onko muita joille töihin palaaminen vaikeaa loman jälkeen?

Vierailija

Kamala kasa kiireisiä töitä ja pomo varmaan hengittämässä niskaan. Lisäksi vien lapsen varahoitoon ja pitäisi päivällä käydä syömässä koululaisen kanssa...huoh.

Vierailija

oon nääs maalousyrittäjä ja lomia ei oo ku 2pv/kk , joten töihin paluu ei oo koskaan vaikeeta loman takia. Muuten kylläkin ahdistaa töihin meno ja muutenki tää yrittäjyyden sitovuus. Mut ei auta valittaa, onneks on sentään töitä.

Vierailija

En pysty viimeisenä lomapäivänä keskittymään yhtään perheen yhteiseen touhuun, olen jo puoliksi töissä ainakin ajatusten tasolla, surullista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat