Jos on joskus joutunut ottamaan maidon nousua estävän pillerin, vaikuttaako se muka

Vierailija

tuleviin imetyksiin? Siis ettei välttämättä nouse maito sitten ollenkaan?

Kommentit (9)

että kun hänen esikoisensa kuoli synnytyksessä (v. 1945 tai jotain), maidon nousu rintoihin estettiin sitomalla kireä side rintakehän ympärille. Ja maito ei noussut sitten ollenkaan enää seuraavienkaan synnytysten jälkeen.

Ja lapsia on tullut sen jälkeen (ja sitä ennen) ja kaikkia olen täysimettänyt 6 kk ja osittaisimettänyt vielä pitkään siihen päälle.Luulis että ne olis sairaalassa sanonneet jotain jos olisi muka tuleviin imetyksiin vaikuttanut.

Siis siten kuin ekalla kerralla.Mulla ei ainakaan ollut keskimmäisen kanssa koskaan maidon nousua, mutta silti imetin ihan onnsituneesti 8kk ja vauva oli saavuttanut syntymäpainonsa jo sairaalassa. Muutenkaan maitoa ei missään vaiheessa tokassa imetyksessä, eikä nyt kolmannessakaan kertynyt rintoihin.

Vauvan ollessa kolmiviikkoinen aloitin kuitenkin imetyksen ja imetin puoli vuotta, kiinteiden aloitukseen asti (4 kk) vauva oli täysimetyksellä.Vuonna 2006 sain toisen lapsen, jota imetin alusta asti. Maito nousi rintoihin päivää ennen vauvan syntymää.Eli ei vaikuta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat