Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten itse reagoisitte,jos kokisitte,että lapsenne opettaja antaa hyviä arvosanoja liian heppoisin perustein.?Läksyjä on erittäin vähän,kokeet "helppoja" ja erittäin löysällä kädellä arvosteltuja.Pelkään,että yläasteelle mennessään tyttömme on jäänyt "normaalista" opetuksesta jälkeen tämän opettajan vuoksi ( nyt viidennellä)

Kommentit (4)

Muuten pitää tunnilla hyvän kurin, eikä anna kenenkään häiriköidä.

Läksyjäkin on kyllä aina ihan riittävästi, jopa mielestäni vähän liikaa.Opettaja ei kuitenkaan ikinä merkkaa väärin tehtyjä juttuja, eikä niitä tarvitse korjata. Jos läksyt tekemättä, niin sitä ei huomioida mitenkään. Jos myöhästyy aamulla, niin sekin on ihan ok.

Eli tämä opettaja huomio vain oikein tehdyt jutut ja kannustaa. Väärin tehdyt jutut jää huomiotta.

En tiedä onko kokeet jotenkin helppoja ja saako kaikki niistä täydet pisteet, mutta meidän poika ei ole saanut muuta kuin täysiä pisteitä kokeista. Eikä hän ole mielestäni mitenkään erityisen kehittynyt ikäisekseen tai älykäs. On myös viidennellä ja sama opettaja ollut ekasta lähtien.

Meidän pojasta vaan huomaa ettei se oikein yritä ja saattaa tahallaan jättää läksyjä tekemättä tai myöhästyy koulusta, kun tahallaan viivyttelee.

Kokeisiin ei vaivaudu lukemaan, kun osaa kuitenkin.Saa nähdä mitä käy yläasteella.

no, onneksi ope vaihtui. Kivaltahan se ensin tuntuu kun lapsi kantaa kotiin matikan kokeen jossa arvosanana 10-, mutta tarkemmin tutkittaessa koevastaukset sisältävät virheen jos toisenkin ja yksikin tehtävä jäänyt täysin ymmärtämättä. Ei me tästä tykätty ollenkaan, otettiin openkin kanssa asia puheeksi rakentavaan sävyyn ja kyllä se arviointi hiukan tiukentuikin sen jälkeen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat