Onko nuo halpismerkit pesukoneissa oikeesti muka surkeampia?

Vierailija

Esim. LG, Ignis ja vastaavat.Jos pesukone maksaa alle kolmesataa, onko se oikeasti huonompi kuin tonnin kone?

Kommentit (10)

pesutorni jossa norm. hinta n.1000e ja ostettiin puoleen hintaan n. vuosi sitten. Kaikki luokitukset A:ta. Tyytyväinen olen ollut. Myös useilla halpis astianpesukoneilla on täydet 3 A:ta.....

jäännöskosteus ole suuri. Kuivausrumpu on aikamoinen energiasyöppö (tosin itse en enää kuivaa kaappikuivaksi, jolloin ohjelmakin huomattavasti lyhyempi), mutta luonnollisesti mitä märempiä vaatteita rumpuun laittaa, sitä enemmän kuluu energiaa. Meillä pesukoneessa 1600 kierrosta max ja sitä käytän, jos vielä laitan rumpuun.

suomalaiset on vuosikymmeniä aivopesty uskomaan suomalaisen olevan aina parempaa. Hyvää on tietysti se, että suositaan kotimaista työllisyyden vuoksi, mutta

ei se laatu ole aina muuta kuin mainostamista.

Hyvä kestävä ja yksinkertainen kone. Ostettiin pesutorni kaikilla hienouksilla ja kyllä kummallakin koneella pyykistä puhdasta tuli.

Ignis meni Mustaan Pörssiin, kun veivät sen vaihdossa pois. Täysin ehjänä pysyi 6v. ja ei siinä mitään vikaa ollut, mutta päälle ei voinut ostaa uutta kuivausrumpua.

Meillä on kyseisen merkin tietokoneen näyttö, kannettava DVD soitin ja nyt myös pyykinpesukone. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä tähän merkkiin, on siis kestänyt. Samaa ei voi sanoa nykyajan UPO:sta, joka vissiin edelleen mielletään paremmaksi merkiksi. Laatu vaan ei ole enää sitä mitä ennen...

2½v vanha kone hajosi niin että rumpu irtosi kesken linkouksen ja torni kieppui villinä pesuhuoneessa. Saatiin tilalle uusi ja pilasin sillä 129,- Reimatecin kun piti pesta 40 asteessa, mutta ilmeisesti oli pessyt kuumemmassa. Lukemat vaihtuu pesun aikana näytössä ( siis jos olen valinnut linkoukseksi 1000kierr niin kohta näytössä lukee 1400 kierr jne). Tekee sama lämpötilojen kanssa. Vuoden vanha kone.

Hinta muodostuu siitä merkistä ja erilaisista toiminnoista. Siinä tonnin koneessa on paljon toimintoja joita et koskaan tarvitse tai käytä. Halpismerkit on perusmalleja ilman hienouksia ja koreiluja.Energia tehokkus ja pesutulos kannattaa kyllä vaatia A luokkaan vaikka edullisemman merkin hankkisikin.Monessa erimerkissä moottoritkin tulevat samasta tehtaasta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat