Jos voittaa lotossa tai kenossa, niin näkyykö se verotuksessa? saako sossut jostain

Vierailija

olen minimityökkärikorvauksella. Että vaikuttaako jotenkin joulukuun työkkäriin?

Kommentit (13)

lotossa reilu 2000 e viime vuonna, eikä saatu sitten sossusta rahaa. Miehen työttömyysraha kyllä pysyi ennallaan, mutta sossu ei maksanut mitään. Joten ei voitosta ollu sinällään mitään hyötyä.

selville, jos on voittanut esim 5000e kenossa? jos laittaa sen sellaiselle tilille menemään josta sossut eivät tiedäen ole siis voittanut, mutta mietin vain että saavatko selville, jos tuota summaa ei halua käyttää, säästää vaikka lapsille tms

Ja miksi ei pitäisi vaikuttaa? Jos kerran voitat rahaa, et tarvitse rahaa sossusta! Miten joku voi olettaa, että "saan sossusta rahaa, kun haluan säästää omat rahani". Ei käsitä...

Sossu saa tietää, koska pyytävät tiliotteet. Itse aikoinaan voitin kenossa 5000e ja meiltä meni sossun tuet puoleksi vuodeksi. Älä veikkaa tilille ja nosta rahat käteisenä tai vielä parempi pistä joku muu nostamaan puolestasi.

siinä on erittäin epätodennäköistä saada rahojaan takaisin.Jotenkin tuntuu älyttömältä että verovaroin kustannetaan tuollaista pelleilyä... porukka saa sossusta rahaa ja pistää lottoon.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat