Vaimo on täysi nolla (myös sängyssä)

Vierailija

Totaalisen haluton, ei ota suihin, ei anna kakkoseen. Suostuu seksiin n. kerran, kaksi kuukaudessa, sekin vastahakoisesti tai palkintona jostain kotityöstä. Vielä seurusteluaikana seksiä oli tyydyttävästi, mutta homma on lopahtanut melko totaalisesti.

Kommentit (15)

Sinussa ei tietenkään ole mitään vikaa? Arvostat vaimoasi, ihailet ja tietty myös osoitat sen jokapäiväisessä elämässänne? Vaimosi varmaan tuntee olevansa sinun silmissäsi kaikkein kaunein ja haluttavin, paras ystävä, kumppani ja vertainen - eikös? Jaat huolet ja murheet hänen kanssaan, päivän askareet ja tuet häntä yhteisissä tavoitteissanne?Jos nuo pitävät paikkaansa niin vaimosi on ikävä pihtari -jos ei niin pitäisikö sinun kenties tehdä asialle jotain? Miten voit kuvitella vaimosi innostuvan sinusta jos on vain välttämätön paha elämässäsi.Onneksi minun ja mieheni suhde on rakastava ja arvostava vielä 13 vuoden jälkeenkin - kipinää riittää vällyjen allekin kiitettävästi;)

Miksi kukaan haluaisi seksiä ihmisen kanssa, jonka mielestä itse on täysi nolla, joka ei tuon vertaa arvosta, ja haukkuu jossain netissä? Yök.

Miksi ihmeessä kukaan antaisi miehelle erikoista lahjaa tai palkintoa kotitöistä? Eivätkö kaikki fiksut ja nykyaikaiset miehet tee kotitöitä? Ei niistä pidä erikseen palkita. Koti ja lapset ovat yhteisiä.Ja jos on jonkun mielestä joka tavalla täysi nolla, eipä sitä kai sellaisen ihmisen kanssa tekisi mieli seksiä. Puhumattakaan, että pitäisi suostua johonkin, mitä läheskään kaikki eivät harrasta ja mitä ei itse halua.

Oikeasti: mitä se meille kuuluu, ottaako vaimosi kakkoseen? En minäkään ota KOSKA SE SATTUU JA TUNTUU EPÄMIELLYTTÄVÄLTÄ. Ihankuin joku tunkisi pökälettä eestaas; ei kauhean nami tunne!Toisekseen, auttaako valittaminen naisvaltaisella palstalla sinua yhtään?

Usein on niin, että nainen on läpi kyllästynyt siihen, että häntä käytetään koko ajan. Kun vauva roikkuu rinnassa kiinni, on äijä sönkäämässä nakkimunaansa siihen vielä ja niin edelleen.

Lainaus:

Totaalisen haluton, ei ota suihin, ei anna kakkoseen. Suostuu seksiin n. kerran, kaksi kuukaudessa, sekin vastahakoisesti tai palkintona jostain kotityöstä. Vielä seurusteluaikana seksiä oli tyydyttävästi, mutta homma on lopahtanut melko totaalisesti.
Mikähän vika sinussa on? Eikö ole niin, että jos vaimo on kuin lehmä suossa niin paimenen vikahan se on.

Kuulostat kovin sovinistiselta sialta. Miten kehtaat ajatella vaimostasi noin ja tuoda sen vielä julki! voitkin sitten samantien sanoa sen suoraan vaimollesi, mitä oikeesti hänestä ajattelet, jotta hän tajuaa jättää sinut samantien. Olet pelkkää ajanhukkaa.

enpä antaisi ikinä! Mitä sinä nollasta haluat?

Tyydytätkö itse vaimosi tarpeet? En tarkoitakaan välttämättä seksuaalisia tarpeita, vaan muita tarpeita? Syy onkin ehkä juuri sinussa, jos vaimoasi ei kiinnosta. Taitaa olla muuten harvinaista että osallistut kotitöihinkään jos se on vaimosi mielestä niin paljon että hän ihan alistuu siitä antamaan sinulle palkinnon. Vaimo parka sinulla!

mutta hyvin tavallista. Kuulostat kyllä itsekin varsinaiselta paskiaiselta, en itsekään tuollaiselle antais. Kakkospesältä en muutenkaan.Miten muuten vaimosi on "nolla", kuin sängyssä? Kerro ihmeessä vähän lisää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat