Vierailija

1) Parvekkeen ovea ei voi pitää auki, koska ketjupolttaja saastuttaa ympäristönsä.

2) Bussissa kun semmoinen tulee viereen, alkaa ihan oikeasti oksettaa, vaikka en mitenkään allerginen olekaan.

3) Sisällä tupakoivat vanhemmat, hyi saatana.Miten se onkin usein niin, että tupakointi korreloi itsekyyden (ja tyhmyyden?) kanssa?

Kommentit (8)

Meillä parvekenaapureina perhe jossa kaikki istuu vuorotellen tupakalla ja vieraat myös. tästä syystä ei voi pitää ikkunoita eikä parvekkeen ovea auki. Ei nukuttaa vauvaa parvekkeella, eikä esikoinen voi siellä leikkiä. Vaikka parveke on tosi iso ja siellä olisi lasten teltta yms.

No onneksi kuukauden päästä muutetaan eikä sitten enää ole naapureita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

90% tupakoivista naisista on matalapalkka-alojen kouluttamattomia ja ehkä hivenen sivistymättömiä omalla tavallaan säälittäviä naisia.

Meillä siis aina kaksi parvekettä "yhdessä" ja siinä välissä on vain sellaisia riukuja joiden välissä on muutaman millin väli ja ylhäältä täysin auki meille. eli ihan sama jos siinä vaunujen vieresä tupakoisi. Ja tuolla naapurissa on yleensä useampi kerralla siellä tupakalla.

Itsellekkin tulee huonoolo siitä hajusta. Ärsyttää että meillä ei ole oikeutta käyttää omaa parveketta juuri ollnekaan.

Tupakointi on idiotismia, koska kaikki tietävät, mitä se paska tekee terveydelle. Niinpä kaikki tupakoitsijat = idiootteja, ja HUOM. etenkin ne, joilla on lapsia eivätkä silti lopeta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat