Vierailija

Toivon että joka ikinen NikoPetteri ja JessicaJennica joka TAHTOO että ne raketit pamautetaan HETI sokeutuu niistä. Silmät pihalle niin ehkä vanhemmat oppii ettei niille kohtuhedelmille tarttea antaa kaikkea periksi. Kun ei vanhemmat tunnu uskovan vaikka miten myyntiaikaa rajoitetaan jne.Soitan tänäkin vuonna häkeen aina kun joku pommittelee, ehkä jos tarpeeksi tulee soittoja niin raketit kielletään yksityishenkilöiltä. Monta viikkoa pennunperkeleet rykii kaikenmaailman kissanpieruja pitkin taivasta.Antakaa yksikin syy miksi ne raketit pitää ampua jo nyt eikä kun on virallinen aika?

Kommentit (3)

meil ainakin nuoriso saa rakettinsa varastosta vasta aattona illalla ja ilman suojalaseja niitä ei ammuta. kotiarestin uhalla toimitaan. itse samaa mieltä että mokomat ovat turhaa rahan tuhlausta mutta ei voi mitään kun ovat itse säästäneet rahojansa.......

Pahoittelen että tein niin aggressiivisen aloituksen.Meillä on vanha paukkuarka koira joka on vuosikymmenen pelännyt raketteja vaikka ollaan kaikkia troppeja kokeiltu.Tuntuu pahalta elukan puolesta kun se monta viikkoa on ihan hysteerinen ulkona kun vähän väliä joku pamauttaa raketin korvan juuressa.En vaan tajua miksei niitä lapsia voi laittaa kuriin ja ampua kun on laillinen aika. Ei luulisi olevan iso homma, jaksaahan lapset odottaa lahjojaankin jouluaattoon. Jos aikuiset idiootit ampuu raketteja niin selkäsauna niille myös! Lapsien ampumista (!!) voi sentään rajoittaa komentamalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat