Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millainen turvakaukalo lapsellasi on/oli?

Vierailija

Hyvät ja huonot puolet? Oliko käyttöikä kuinka pitkä?

Kommentit (9)

Vauvan asento aika pysty, vaikka pystyikin säätämää sitä jalustaa. Muuten huippuhyvä kaukalo ja erityisplussaa se, että se vaan napsautettiin paikalleen autoon ja pois.

Oliko se nyt combi. Se oli käytösssä kolmella vauvalla yhteensä 3 vuotta reilu. koska jokainen käytti sitä yli vuoden vanhaksi. Meillä kun on pieni kokoisia lapsia ja siihen aikaan se oli sen verran reilun kokoinen kaukalo. Liian iso pienelle vauvalle. Pysyi hyvässä kunnossa. Kangas vain kului.

safety baby, esikoisella, ihan hyvä ja halpa kaukalo, plussaa oli et sen sai asennettua kahdella tavalla, perinteinen ja toinen niin et se oli pysyvästi autossa ja lannevyö meni kaukalon alla kujassa jolloin lapsen pystyi laittaa kaukaloon ilman kaukalon irroittamista auton vöistä!Sit tokalle ostettiin Graco autobaby kun sitä niin ylistettiin ja kehuttiin. Käytettiin vaan pari kk ja oli pakko ostaa uusi, vauva huusi siinä aina, koska sen asento oli niin pysty että pää retkotti.. :(Sit Maxi cosi citi, tosi hyvä peruskaukalo, ei moitteita paitsi kankaasta joka nyppyyntyi tosi nopeesti.Sit vikalla oli emmaljunga first class ja tää ollu kaikkein paras kaikinpuolin mitä meillä on ollu.

Todella hyvä, vauva mahtui kauan ja jalat menee suoraksi vielä yli 1vuotiaallakin.

Toppavaatteet päälläkin mahtuu tilavasti istumaan.

Kuomu aivan loistava, suojasi vauvaa auringonpaisteeltakin autossa kun sai vedettyä eteen astiMiinuksena painava ja iso kantaa ja vie todella ison tilan autossa

Tilava kaukalo, niskatuen säätö kätevä ja vyöt nousevat samalla. Ihan vauvalle tarvittava pienennystyyny on vakiona. Nyt kun poika on 5kk, alkaa kyllä jo painaa.

markkinoiden ainoa kiitettävän arvosanan turvallisuustesteissä saanut kaukalo. Käytössä hyvä ja näppärä, isofix telakka helpottaa kiinnittämistä autoon.

oli Maxi cosi citi, ihan ok kaukalo oli. Kolmannelle ostin uuden, tällä kertaa Britax römer baby safe:n. En tykkää niin paljon kuin edellisestä, mutta menettelee kyllä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat